ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Λαπόρτα: "Θα κάνουμε πρόταση στον Μέσι, αλλά εξαρτάται από εκείνον"

Ο Τζοάν Λαπόρτα μετά τη νίκη στις εκλογές της Μπαρτσελόνα
Ο Τζοάν Λαπόρτα μετά τη νίκη στις εκλογές της Μπαρτσελόνα AP PHOTO/JOAN MONFORT

Ο Τζοάν Λαπόρτα, μετά την εκλογή του ως πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, αναφέρθηκε στην υπόθεση του Λιονέλ Μέσι και τόνισε πως θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να κρατήσει τον Αργεντινό σούπερ σταρ στη Βαρκελώνη.

Ο Τζοάν Λαπόρτα είναι ο νέος πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, καθώς συγκέντρωσε το 54,28% των ψήφων στις εκλογές που διεξήχθησαν την Κυριακή (07/03), έναντι 29,99% του Βίκτορ Φοντ και 8,58% του Άντονι Φρέισα.

Μετά τη μεγάλη νίκη του, ο Καταλανός παράγοντας, που θα θητεύσει για δεύτερη φορά στον προεδρικό θώκο μετά την επταετία 2003-2010, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου και αναφέρθηκε και στην υπόθεση του Λιονέλ Μέσι.

Συγκεκριμένα, ξεκαθάρισε πως θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να ανανεώσει το συμβόλαιο του Αργεντινού σούπερ σταρ, αλλά τα πάντα θα εξαρτηθούν από τη διάθεση του Μέσι, αλλά και τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου που βρίσκονται σε τραγική κατάσταση.

"Όταν είδα τον Μέσι να ψηφίζει παρέα με τον γιο του, επηρεάστηκα. Αγαπάει την Μπαρτσελόνα. Ο Γιόχαν (σ.σ. Κρόιφ) θα του έλεγε σίγουρα να μείνει. Όταν φεύγεις από την ομάδα, πρέπει να γίνεται από την μπροστά πόρτα. Δεν μπορώ να πουλήσω φρούδες ελπίδες. Η πρόταση θα γίνει, αλλά εξαρτάται από εκείνον. Όμως, σίγουρα, τα λεφτά δεν είναι το σημαντικότερο πράγμα. Αφού συγχαρώ τους εργαζομένους, θα τηλεφωνήσω στον Μέσι. Αν θα τον πείσω; Εξαρτάται. Θα κάνω ό,τι μπορώ με βάση τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Photo Credits: © 2021 Joan Monfort/Associated Press

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ