ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Λαπόρτα σε Τέμπας: "Καλό θα ήταν να αποφεύγεις τις δηλώσεις για μεταγραφικούς στόχους μας"

Ο Τζουάν Λαπόρτα στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου ως πρόεδρος της Μπαρτσελόνα | 6 Αυγούστου 2021
Ο Τζουάν Λαπόρτα στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου ως πρόεδρος της Μπαρτσελόνα | 6 Αυγούστου 2021 @2021 JOAN MONFORT/AP IMAGES

Ο Τζουάν Λαπόρτα αναφέρθηκε στη στάση του Χαβιέρ Τέμπας στις μεταγραφές της Μπαρτσελόνα, καλώντας τον να μη μιλάει συνεχώς για μεταγραφικούς στόχους των μπλαουγκράνα.

Ο Τζουάν Λαπόρτα δεν έχει τις καλύτερες σχέσεις με τον πρόεδρο της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας, καθώς οι σχέσεις των δύο ανδρών οξύνθηκαν από την αρχή του εγχειρήματος της European Super League, στο οποίο η Μπαρτσελόνα εξακολουθεί να αποτελεί ενεργό μέλος.

Ο Τέμπας έχει αναφερθεί πολλές φορές σε μεταγραφικούς στόχους των Καταλανών, για τους οποίους αναφέρει ότι η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να τους εγγράψει στη La Liga, λόγω οικονομικών κολλημάτων. Ο Λαπόρτα τον κάλεσε να σταματήσει να κάνει αυτές τις δηλώσεις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λαπόρτα για τον Τέμπας: "Αναφορικά με τις δηλώσεις του προέδρου της La Liga ότι δεν μπορούμε να υπογράψουμε παίκτη, αφήνω τον εαυτό μου να σας υπενθυμίσω ότι ο ρόλος του είναι να φροντίζει τα συμφέροντα της LaLiga και των ποδοσφαιρικών συλλόγων.

Θα του ζητούσα να απέχει από δηλώσεις ότι η Μπάρτσα μπορεί να υπογράψει έναν παίκτη ή όχι. Προφανώς βλάπτει τα συμφέροντα της Μπαρτσελόνα και επιπλέον δεν ξέρω αν κάνει αυτές τις δηλώσεις οικειοθελώς ή όχι.

Αν τα κάνει οικειοθελώς, είναι ξεκάθαρο σημάδι ότι θέλει να βλάψει τα συμφέροντα της Μπαρτσελόνα και αν τα κάνει άθελά του, είναι ήδη μια ακόμη απόδειξη της λεκτικής ακράτειας και της επιθυμίας για να πρωταγωνιστήσει. Νομίζω ότι δεν είναι στο χέρι του", ανέφερε ο Λαπόρτα στις δηλώσεις του.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ