ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Λαπόρτα σε οπαδούς της Μπαρτσελόνα: "Ζητώ την εμπιστοσύνη σας, θα διορθώσουμε την κατάσταση"

Ο Τζοάν Λαπόρτα στη συνέντευξη Τύπου για την αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα
Ο Τζοάν Λαπόρτα στη συνέντευξη Τύπου για την αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα 2021 JOAN MONFORT/AP IMAGES

Ο Τζουάν Λαπόρτα ζήτησε μέσω ανάρτησης στα social media τη στήριξη των φίλων της Μπαρτσελόνα μετά τη βαριά ήττα από την Μπάγερν, τονίζοντας ότι πολύ σύντομα η κρίση που βιώνει η ομάδα θα αποτελέσει παρελθόν.

Η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε για πρώτη φορά σε εναρκτήριο ματς του Champions League έπειτα από 24 ολόκληρα χρόνια, με την Μπάγερν να στήνει πάρτι στο Καμπ Νου, επικρατώντας με 3-0 των "μπλαουγκράνα".

Οι Καταλανοί κατέθεσαν τα όπλα αμαχητί, αφού δεν είχαν καμία τελική στην εστία για πρώτη φορά στην ιστορία τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, με την κατάσταση στη Βαρκελώνη να μυρίζει "μπαρούτι". Ο πρόεδρος του ισπανικού συλλόγου, Τζουάν Λαπόρτα, έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω ανάρτηση στα social media, κάνοντας έκκληση στους φίλους της ομάδας να μείνουν στο πλευρό της και να τη στηρίξουν.

Ο Λαπόρτα ζήτησε πίστωση χρόνου, αλλά και εμπιστοσύνη στη νέα διοίκηση, τονίζοντας πως σύντομα η κρίση που βιώνει η Μπαρτσελόνα σε αγωνιστικό και οικονομικό επίπεδο θα ξεπεραστεί.

"Είμαι τόσο απογοητευμένος κι αναστατωμένος όσο είστε και όλοι εσείς. Είναι ανάγκη να σας πω ότι αυτό που συμβαίνει είναι μία από τις καταστάσεις που περιμέναμε. Ζητώ την υπομονή σας και να συνεχίσετε να στηρίζετε την ομάδα μας.

Σας ζητώ επίσης την εμπιστοσύνη σας σε εμάς, τους ανθρώπους που διοικούν το κλαμπ. Χρειαζόμαστε την πίστη και τον χρόνο σας και μην έχετε αμφιβολία ότι θα διορθώσουμε αυτή την κατάσταση. Σας ευχαριστώ πολύ, ζήτω η Μπάρτσα".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA CHAMPIONS LEAGUE ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ