ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Λαπόρτα: "Ο Ντεμπελέ είναι καλύτερος από τον Εμπαπέ"

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ σουτάρει στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Παρί για το Champions League.
Ο Ουσμάν Ντεμπελέ σουτάρει στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Παρί © 2021 CHRISTOPHE ENA / AP IMAGES

Ο Λαπόρτα μίλησε για την επιθυμία της Μπαρτσελόνα να κρατήσει τον Ντεμπελέ τονίζοντας πως ο 24χρονος εξτρέμ είναι καλύτερος του Κιλιάν Εμπαπέ.

Η Μπαρτσελόνα έχει στόχο να ανανεώσει το συμβόλαιο του Ουσμάν Ντεμπελέ, καθώς λήγει το καλοκαίρι του 2022. Ο Τζουάν Λαπόρτα με δηλώσεις του στην Cadena Cope υπογράμμισε πως η υπόθεση προχωράει πιο αργά απ' ότι επιθυμούν οι μπλαουγκράνα.

Ο πρόεδρος των Καταλανών σε νέα του συνέντευξη στο TV3 εξέφρασε ξανά την επιθυμία του για παραμονή του Ντεμπελέ, ενώ ανέφερε πως ο 24χρονος εξτρέμ είναι καλύτερος και από τον Εμπαπέ.

"Μου αρέσει ο Ουσμάν Ντεμπελέ. Για εμένα είναι ξεκάθαρο. Είναι καλύτερος από τον Κιλιάν Εμπαπέ. Θέλει να μείνει και εμείς θέλουμε το ίδιο" δήλωσε συγκεκριμένα.

Ο Ντεμπελέ αγωνίζεται στους μπλαουγκράνα από το καλοκαίρι του 2017, όταν αποκτήθηκε από την Ντόρτμουντ, έναντι 135 εκατομμυρίων ευρώ. Με τους Καταλανούς έχει αγωνιστεί συνολικά σε 121 παιχνίδι, στα οποία σημείωσε 30 γκολ. Φέτος έχει προλάβει να αγωνιστεί μόλις τρεις φορές, δίχως να σημειώσει κάποιο γκολ ή ασίστ.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ