ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Λαπόρτα και Κούμαν για Μέσι: "Θα κάνουμε τα πάντα για να μείνει"

Η αγκαλιά του Μέσι με τον Λαπόρτα στην ορκωμοσία του νέου προέδρου της Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νόου.
Η αγκαλιά του Μέσι με τον Λαπόρτα στην ορκωμοσία του νέου προέδρου της Μπαρτσελόνα PRINT SCREEN TWITTER

Τόσο ο Λαπόρτα όσο και ο Κούμαν με δηλώσεις τους μετά την κατάκτηση του Copa Del Rey από την Μπαρτσελόνα τόνισαν πως θα κάνουν τα πάντα για να παραμείνει ο Μέσι στην ομάδα.

Η Μπαρτσελόνα κατέκτησε το Copa del Rey μετά το επιβλητικό 4-0 επί της Μπιλμπάο, το οποίο προήλθε μετά από ένα μαγικό δεύτερο ημίχρονο.

Ωστόσο, εκείνο που αποτέλεσε το βασικό θέμα συζήτησης στις δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα ήταν το μέλλον του Λιονέλ Μέσι. Το συμβόλαιο του Αργεντινού ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και άπαντες θέλουν να τον κρατήσουν στην Βαρκελώνη.

Ο πρόεδρος των Καταλανών, Λαπόρτα, δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: "Ο Λιονέλ είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο και έχει πολύ ισχυρό δεσμό με τον σύλλογο. Είμαι πεπεισμένος ότι θέλει να μείνει και θα κάνουμε τα πάντα για να βεβαιωθούμε ότι θα το κάνει"

Από την πλευρά του ο Κούμαν τόνισε: "Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Ο Μέσι πρέπει να αποφασίσει το μέλλον του. Όπως είπε ο πρόεδρος, προσπαθούμε να τον κάνουμε να μείνει μαζί μας για πολλά χρόνια. Έδειξε ξανά ότι είναι ο καλύτερος στον κόσμο, οδηγώντας μια ομάδα που ήταν εκπληκτική".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ