ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Λαπόρτα: "Η ανανέωση του Ντεμπελέ προχωράει πιο αργά από ό,τι θα θέλαμε"

Λαπόρτα: "Η ανανέωση του Ντεμπελέ προχωράει πιο αργά από ό,τι θα θέλαμε"
© 2019 EMILIO MORENATTI / AP IMAGES

Ο Τζουάν Λαπόρτα σε δηλώσεις του στο Cadena Cope μίλησε για την ανανέωση του συμβολαίου του Ουσμάν Ντεμπελέ, τον οποίοι οι μπλαουγκράνα θέλουν να διατηρήσουν στο δυναμικό τους, ωστόσο δεν προχωράει η υπόθεση όσο θα ήθελαν.

Η Μπαρτσελόνα έχει προχωρήσει σε μια σειρά ανανεώσεων συμβολαίων ποδοσφαιριστών και μια από τις περιπτώσεις που θέλουν να προχωρήσουν είναι εκείνη του Ουσμάν Ντεμπελέ, το συμβόλαιο του οποίου εκπνέει το καλοκαίρι του 2022.

Ωστόσο όπως δήλωσε ο Λαπόρτα στο ισπανικό "Cadena Cope" οι δύο πλευρές δεν προοδεύουν στις διαπραγματεύσεις τους με αποτέλεσμα να υπάρχει μια μικρή στασιμότητα.

"Η ανανέωση του Ντεμπελέ προχωράει πιο αργά από ό,τι θα θέλαμε. Αλλά εξακολουθούμε να το δουλεύουμε. Θέλουμε να μείνει, θα μπορούσε να είναι ένας παίκτης κλειδί αν ερχόμασταν σε συμφωνία", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λαπόρτα.

Ο Ντεμπελέ αγωνίζεται στους μπλαουγκράνα από το καλοκαίρι του 2017, όταν αποκτήθηκε από την Ντόρτμουντ, έναντι 135 εκατομμυρίων ευρώ. Με τους Καταλανούς έχει αγωνιστεί συνολικά σε 121 παιχνίδι, στα οποία σημείωσε 30 γκολ. Φέτος έχει προλάβει να αγωνιστεί μόλις τρεις φορές, δίχως να σημειώσει κάποιο γκολ ή ασίστ.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ