ΛΑΜΙΑ

Λαμία: Τρία κρούσματα κορονοϊού σε μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος

Φάση από τη φιλική αναμέτρηση της Λαμίας με την ΑΕΚ Β' | 12 Αυγούστου 2022
Φάση από τη φιλική αναμέτρηση της Λαμίας με την ΑΕΚ Β' | 12 Αυγούστου 2022 IN TIME SPORTS

Με προβλήματα ελέω κορονοϊού ξεκίνησε την προετοιμασία της ενόψει του αγώνα του Σαββάτου με την ΑΕΚ η Λαμία καθώς τρία μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος βρέθηκαν θετικά στον ιό.

Η προετοιμασία της Λαμίας ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με αντίπαλο την ΑΕΚ το Σάββατο (20/8) εντός έδρας ξεκίνησε με προβλήματα ελέω κορονοϊού καθώς στον απαραίτητο έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε πως τρία μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος βρέθηκαν θετικοί στον ιό.

Μάλιστα την Τετάρτη θα γίνουν νέα τεστ στα υπόλοιπα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της Λαμίας ώστε να διαπιστωθεί αν έχει υπάρξει περαιτέρω διασπορά ή μη.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με πρωινή προπόνηση στη Νέα Άμπλιανη ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας μας την Τρίτη 16/8 εν όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Super League το Σάββατο 20/8 στο ΔΑΚ "Αθανάσιος Διάκος" με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Μετά την καθιερωμένη προθέρμανση ακολούθησαν παιχνίδια διατήρησης κατοχής και η προπόνηση ολοκληρώθηκε με παιχνίδια με τη μπάλα σε υπό ομάδες.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Καραμάνος και Μαρμεντίνι.

Σε καθιερωμένο προληπτικό έλεγχο για τη διασπορά του Covid-19, βρέθηκαν θετικά 3 μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ακολουθείται πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο γι’ αυτούς και αύριο θα πραγματοποιηθούν νέα τεστ".

TAGS ΛΑΜΙΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ