ΛΑΜΙΑ

Λαμία: Ο Τιρόνε ανανέωσε μέχρι το 2022

Ο Τιρόνε μάχεται για την μπάλα στην αναμέτρηση της Λαμίας με την Ξάνθη για το πρωτάθλημα της Super League Interwetten 2019/2020.
Ο Τιρόνε στην αναμέτρηση της Λαμίας με την Ξάνθη EUROKINISSI SPORTS

Η Λαμία ανακοίνωσε την παραμονή του Τιρόνε για ακόμα ένα χρόνο, ύστερα από την παραμονή και του Ντάνι Μπεχαράνο.

Η Λαμία προχωρά το σχεδιασμό της νέας σεζόν και έπειτα από την ανανέωση του Ντάνι Μπεχαράνο, ανακοίνωσε την παραμονή και του Τιρόνε. Ο Ισπανός επιθετικός μέσος έμενε ελεύθερος το καλοκαίρι, ωστόσο επέκτεινε τη συνεργασία του για μία σεζόν.

Ο Τιρόνε αποκτήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2019 από την Τενερίφη ως ελεύθερος και το καλοκαίρι του 2020 αποχώρησε από το σύλλογο. Δεν βρήκε ομάδα, όμως, με συνέπεια τον Ιανουάριο να επιστρέψει. Τη φετινή σεζόν πρόλαβε να κάνει 7 συμμετοχές, οι περισσότερες ως αλλαγή, ενώ έβγαλε και μία ασίστ.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω σ' αυτή την ομάδα, που είναι οικογένεια. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους της για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου και φιλοδοξία μου είναι να επιτύχουμε όλοι μαζί τη νέα χρονιά σπουδαία πράγματα! Πάμε Λαμία", δήλωσε ο 30χρονος ποδοσφαιριστής.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑ ΓΙΑ ΤΙΡΟΝΕ

"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της για έναν ακόμη χρόνο με τον 30χρονο (27/1/1991), Ισπανό μεσοεπιθετικό, Tyronne Gustavo del Pino Ramos.

Ο Tyronne επέστρεψε στην ομάδα μας τον Ιανουάριο του 2021 και από τότε μέχρι σήμερα έχει σημειώσει συνολικά 10 συμμετοχές με τα χρώματα της Λαμίας, ενώ στην προηγούμενη θητεία του στην ομάδα είχε καταγράψει 21 συμμετοχές.

Του ευχόμαστε υγεία και ακόμη περισσότερες επιτυχίες με την ομάδα μας!"

Photo Credits: Eurokinissi Sports

TAGS ΛΑΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ