ΛΑΜΙΑ

Λαμία: Μοναδική αλλαγή ο Βύντρα στην αποστολή της με τον Παναθηναϊκό

Ο Λουκάς Βύντρα σε αγώνα της Λαμίας
Ο Λουκάς Βύντρα σε αγώνα της Λαμίας INTIME

Είκοσι ποδοσφαιριστές πήρε ο Τζανλούκα Φέστα για τον δεύτερο αγώνα με τον Παναθηναϊκό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Ιταλός τεχνικός δεν πήρε μαζί του επτά παίκτες, μεταξύ άλλων τους Βέλλιο, Αραμπούλι και Βύντρα.

Η Λαμία ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό (26/04, 18:00, COSMOTE Sport 3 και Live SPORT24) και ο Τζανλούκα Φέστα ανακοίνωσε τους 20 ποδοσφαιριστές που θα πάρει μαζί του για τη ρεβάνς του 1-0 της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι η μόνη απουσία είναι ο Βύντρα, ο οποίος έμεινε στον πάγκο καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα και δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου από τον Ιταλό τεχνικό. Εκτός έμειναν και οι Γκαραβέλης, Μαρτίνεθ, Αντέτζο, Αραμπούλι, Βέλλιος και Τσούκαλος.

Αναλυτικά η αποστολή της Λαμίας: Σαράνοφ, Τρόπουλος, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Λούκας Άλβες, Μαζουλουξής, Τζανδάρης, Νούνιες, Τιρόνε, Σιμόν, Μπεχαράνο, Ελευθεριάδης, Γκέντσογλου, Μανούσος, Καραμάνος, Βλαχομήτρος, Μπανγκουρά, Ρόμανιτς, Μανουσάκης.

TAGS ΛΑΜΙΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ