ΛΑΜΙΑ

Λαμία μεταγραφές: Ο Κορνέζος υπέγραψε στους Φθιωτούς για τρία χρόνια

Ο Γιώργος Κορνέζος
Ο Γιώργος Κορνέζος INTIME SPORTS

Η Λαμία ανακοίνωσε την απόκτηση του 24χρονου κεντρικού αμυντικού, Γιώργου Κορνέζου για τρία χρόνια, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ.

Ο Γιώργος Κορνέζος θα συνεχίσει την καριέρα του στη Λαμία ως ελεύθερος από την ΑΕΚ, με τους Φθιωτούς να ανακοινώνουν την απόκτησή του για τρία χρόνια.

Ο 24χρονος στόπερ συμμετείχε στην προετοιμασία της Ένωσης στην Ολλανδία, ωστόσο ο Ματίας Αλμέιδα δεν εισηγήθηκε την παραμονή του και έτσι αποχώρησε από την Ένωση ως ελεύθερος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λαμίας: "Η ΠΑΕ Λαμία είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της, για 3 χρόνια, με ελεύθερη μετεγγραφή από την ΑΕΚ, με τον 24χρονο (23.02.1998) στόπερ, Γιώργο Κορνέζο.

Ο νεαρός αμυντικός την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Super League 2 με την ΑΕΚ Β’ έχοντας 27 συνολικά συμμετοχές με 2 γκολ και 1 ασίστ.

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα με την φανέλα του Ολυμπιακού και ακολούθησαν ο Αστέρας Βλαχιώτη, η Σπάρτη, ο Ιωνικός, ο Εθνικός και ο Βόλος.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!!

Μετά την υπογραφή του Συμβολαίου του ο Γιώργος Κορνέζος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην ομάδα της Λαμίας. Ελπίζω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της και να καταφέρουμε όλοι μαζί να πετύχουμε τους φετινούς μας στόχους.

TAGS ΛΑΜΙΑ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ