STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Λαμία - Ιωνικός 3-0: Φιλική τριάρα για την ομάδα της Φθιώτιδας

Ο Φάνης Τζανδάρης από παιχνίδι της Λαμίας
Ο Φάνης Τζανδάρης από παιχνίδι της Λαμίας EUROKINISSI

Η Λαμία έδειξε να βρίσκεται σε καλό δρόμο κόντρα στον Ιωνικό, που θέλει δουλειά, επικρατώντας με 3-0 σε φιλικό παιχνίδι στο "Αθανάσιος Διάκος"

Μια ακόμη φιλική αναμέτρηση ανάμεσα σε ομάδες της Super League Interwetten διεξήχθη την Κυριακή (8/8) με τη Λαμία να υποδέχεται τον Ιωνικό στο "Αθανάσιος Διάκος" και να επικρατεί με 3-0 μετά από γκολ των Τζανδάρη, Ρόμανιτς και Νούνιες.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, όπως δείχνει και το τελικό σκορ ενώ οι νεοφώτιστοι δείχνουν πως θέλουν δουλειά ακόμα και πως έχουν επηρεαστεί από τα πολλά κρούσματα κορονοϊού που είχαν στην αρχή της σεζόν και άλλαξαν το πρόγραμμα της προετοιμασίας.

Ο Ιωνικός απείλησε πρώτος στο 13' με τον Άοσμαν αλλά ο Σαράνοφ απέκρουσε και εν συνεχεία ο Τουράμ δεν πρόλαβε να γίνει αποδέκτης της μπάλας. Η Λαμία από την πλευρά της άνοιξε το σκορ στο 31' με το διαγώνιο σουτ του Τζανδάρη να νικάει τον Χουτεσιώτη.

Στο δεύτερο μέρος η Λαμία βρήκε και δεύτερο γκολ στο 50' όταν ο Ρόμανιτς με πλασέ νίκησε τον Αναγνωστόπουλο. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε από τον Νούνες στο 60'.

ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Σαράνοφ (65' Γκαραβάλης), Προβυδάκης (14' Βύντρα), Αντέτζο (80' Τζανετόπουλος), Μαζουλουξής (69' Ελευθεριάδης), Γκέντσογλου (80' Τρούμπουλος), Τζανδάρης (82' Μαργαρίτης), Ρόμανιτς (80' Νικολόπουλος), Μανουσάκης, Καραμάνος (75' Τσούκαλος), Νούνιες (69' Τιρόνε), Μαρτίνεθ (75' Σαραμαντάς).

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης (46' Αναγνωστόπουλος), Μύγας, Βαλεριάνος, Βαφέας, Λέιτε, Ρομαό, Μπάσα, Ματσούκας, Μαχαίρας, Αοσμάν, Τουράμ.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Αναγνωστόπουλος (80' Ρόκκου), Μουστάκης (75' Λένις), Κιάκος, Τσιριγώτης, Γκοτσούλιας, Ντελγκάδο, Μπονέτι (75' Καμπράλ), Μάναλης, Ντάλσιο, Πογοσιάν, Μπουένο.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΛΑΜΙΑ ΙΩΝΙΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ