ΛΑΜΙΑ

Λαμία: Βύντρα, Βέλλιος και άλλοι έξι αποχαιρέτησαν τη Φθιώτιδα

Ο Λουκάς Βύντρα με τη φανέλα της Λαμίας κόντρα στον Βόλο | 9 Απριλίου 2022
Ο Λουκάς Βύντρα με τη φανέλα της Λαμίας κόντρα στον Βόλο | 9 Απριλίου 2022 INTIME

Μία ημέρα μετά την ανακοίνωση της παραμονής του Τζανλούκα Φέστα η Λαμία προχώρησε σε αποδεσμεύσεις, με οκτώ παίκτες -μεταξύ των οποίων οι Λουκάς Βύντρα και Απόστολος Βέλλιος- να αποχωρούν από την ομάδα της Φθιώτιδας.

Ημέρα αποχωρήσεων ήταν η πρώτη ημέρα του Ιουλίου για την Λαμία, με την ομάδα της Φθιώτιδας να δίνει το σύνθημα για τον σχεδιασμό ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν αποχαιρετώντας οκτώ συνολικά ποδοσφαιριστές.

Πρόκειται για τους Βύντρα, Ορτέγκα, Ταϊρόν, Αραμπούλι, Βέλλιο, Αραούχο, Μπανκουρά και Νινούα, με την Λαμία να επισημοποιεί το αντίο της στους συγκεκριμένους παίκτες μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε.

"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές, Angel Martinez Ortega, Tyronne Gustavo Del Pino Ramos, Bachana Arabuli, Λουκά Βύντρα, Alhassane Bangoura, Lucas Alves De Araujo, Απόστολο Βέλλιο και Ninua Nika, θα ήθελε να τους ευχαριστήσει θερμά για την συνεργασία και τη συμβολή τους στην παραμονή της ομάδας στη Super League 1 και να τους ευχηθεί να έχουν υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα τους", αναφέρει η ανακοίνωση.

TAGS ΛΑΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ