ΛΑΜΙΑ

Λαμία: Ανανέωσε για δυο ακόμη χρόνια ο Γρηγορίου

Ο Μιχάλης Γρηγορίου στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Λαμία για τη Super League Interwetten.
Ο Μιχάλης Γρηγορίου στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Λαμία EUROKINISSI SPORTS

Η Λαμία ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασία της γι' ακόμη δύο χρόνια με τον 47χρονο, Μιχάλη Γρηγορίου, καθώς η διοίκηση έμεινε ευχαριστημένη με το έργο του.

Στον πάγκο της Λαμίας θα παραμείνει για δυο ακόμη χρόνια ο Μιχάλης Γρηγορίου. Ο 47χρονος προπονητής ικανοποίησε τη διοίκηση για το έργο του και για το λόγο αυτό αποφασίστηκε οι δυο πλευρές να πορευτούν μαζί και στο μέλλον.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Μετά από τη σημερινή συνάντηση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Λαμία, κ. Πανουργιά Παπαϊωάννου, με τον προπονητή της ομάδας μας κ. Μιχάλη Γρηγορίου, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών, για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η πλήρης ταύτιση απόψεων και φιλοσοφίας σε όλους τους άξονες της συνεργασίας τους για τη νέα χρονιά, καθώς και η κοινή επιθυμία τους να συνεχιστεί η επιτυχημένη πορεία που ξεκίνησε τη φετινή σεζόν, συνετέλεσαν στην ανανέωση της συνεργασίας.

Ευχόμαστε στον κ. Γρηγορίου καθώς και στους συνεργάτες του καλή συνέχεια στο έργο τους με ακόμη περισσότερες επιτυχίες!".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΛΑΜΙΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ