ΛΑΜΙΑ

Λαμία: Ανακοίνωσε τον Γκέντσογλου έως το 2023

Ο Γκέντσογλου φορώντας τη φανέλα του Εργοτέλη το 2014.
Ο Γκέντσογλου φορώντας τη φανέλα του Εργοτέλη EUROKINISSI

Η Λαμία ανακοίνωσε την απόκτηση του Σάββα Γκέντσογλου, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο με την ομάδα της Φθιώτιδας έως το 2023.

Η Λαμία συνεχίζει τη μεταγραφική της ενίσχυση. Μετά τις μεταγραφές των Ελευθεριάδη και Γκαραβέλη έκανε γνωστή ακόμη μία.

Συγκεκριμένα, η ομάδα της Φθιώτιδας ανακοίνωσε την απόκτηση του Σάββα Γκέντσογλου, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο έως το 2023.

Ο 30χρονος αμυντικός μέσος αγωνιζόταν στην Αλ Ανταλάχ της Σαουδικής Αραβίας, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από ΑΕΚ, Χάιντουκ Σπλιτ, Λιβόρνο, ΑΠΟΕΛ, Εργοτέλη και Σαμπντόρια μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λαμίας

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, για δύο χρόνια, με τον 30χρονο (19/9/1990) μέσο, Σάββα Γκέντσογλου.

Ο Γκέντσογλου την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο φορούσε τη φανέλα της Αλ Αντάλχ, στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ΑΕΚ, Παναχαϊκή, Νέα Ιωνία, Σαμπντόρια, Λιβόρνο, Σπέτσια, Εργοτέλη, Μπάρι, Χάιντουκ Σπλιτ και ΑΠΟΕΛ.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!

Ο ποδοσφαιριστής μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

"Ήθελα πολύ να επιστρέψω στην Ελλάδα μετά από τόσα χρόνια στο εξωτερικό. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τον προπονητή της Λαμίας που μου δίνουν αυτή την ευκαιρία και ελπίζω όλοι μαζί να καταφέρουμε όμορφα πράγματα για την ομάδα μας και την πόλη".

TAGS ΛΑΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ