ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Λάιντνερ: "Να δείξω τις δυνατότητές μου στο γήπεδο, είμαι ενθουσιασμένος"

Ο Ντόρον Λάιντνερ υπογράφει στον Ολυμπιακό
Ο Ντόρον Λάιντνερ υπογράφει στον Ολυμπιακό INTIME

Ο Ντορόν Λάιντνερ υπέγραψε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό και περιέγραψε στο Olympiacos TV τα χαρακτηριστικά του. Δήλωσε ενθουσιασμένος για τη μεταγραφή του.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του 20χρονου Ισραηλινού αριστερού μπακ, Ντορόν Λάιντνερ, για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Ο Λάιντνερ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής των ερυθρόλευκων. Ανέφερε ενθουσιασμένος με τη μεταγραφή του και αναφέρθηκε στα τεχνικά του χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λάιντνερ:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, ανυπομονώ να ξεκινήσω και είμαι ενθουσιασμένος που υπέγραψα με τον Ολυμπιακό. Ξέρω ότι είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα και ότι έχει κατακτήσει 47 πρωταθλήματα.

Είμαι αμυντικός, όμως μου αρέσει η επίθεση, μου αρέσει να δίνω ασίστ στους συμπαίκτες μου. Μου αρέσει να παίζω δυνατά στην άμυνα και θέλω να δείξω τις δυνατότητές μου στο γήπεδο.

Είδα τους φιλάθλους του Ολυμπιακού στο γήπεδο και αυτό που έχω να πω είναι πως ανυπομονώ να παίξω μπροστά τους, να τους ακούω καθώς παίζουμε. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ