ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Λάιντνερ: "Αν μου έλεγες πριν τρία χρόνια πως θα είχα συμπαίκτη τον Μαρσέλο, θα γελούσα"

Ο Μαρσέλο με τον Ντορόν Λάιντνερ στον Ρέντη
Ο Μαρσέλο με τον Ντορόν Λάιντνερ στον Ρέντη INSTAGRAM / @MARCELOTWELVE

Ο Ντόρολ Λάιντνερ παραχώρησε συνέντευξη στο Ισραήλ όπου μίλησε για τον Μαρσέλο και την παρουσία στον Ολυμπιακό και όσα μπορεί να μάθει δίπλα του και τόνισε μεταξύ άλλων πως σύντομα θα έχει στα χέρια του το κοινοτικό διαβατήριο και θα μπορεί να αγωνιστεί.

Ο Ντόρον Λάιντνερ τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στο Ισραήλ καθώς είναι μέλος της Εθνικής Ελπίδων που αντιμετωπίζει την Αλβανία ενώ παράλληλα μπόρεσε να ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες για να πάρει κοινοτικό διαβατήριο ως Ρουμάνος αφού έχει μισή καταγωγή από τη Ρουμάνια.

Ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στο www.sport5.co.il όπου στάθηκε περισσότερο στην έλευση του Μαρσέλο στους "ερυθρόλευκους" και στα όσα θα μάθει δίπλα του ενώ τόνισε πως περιμένει να πάρει το διαβατήριο από τη Ρουμανία για να μπορέσει να παίξει.

Αρχικά για τον Μαρσέλο και το κατά πόσο μπορεί να επηρεάσει το δικό του χρόνο συμμετοχής είπε: "Υποτίθεται ότι παίζει ως αμυντικός ή μέσος, όχι απαραίτητα αριστερός αμυντικός" και εν συνεχεία στάθηκε στον χαρακτήρα του πρώτη μπακ της Ρεάλ: "Είναι πολύ ωραίος, κοιτάζει τους πάντες στο ύψος των ματιών".

Και όταν του ζητήθηκε να πει ένα παράδειγμα σημείωσε:

"Υπήρχε μια προπόνηση που μόλις είχα προσγειωθεί από το Ισραήλ επειδή ήμουν εδώ για το διαβατήριο και ο Μαρσέλο υπέγραψε εκείνη την ημέρα καθώς είχε έρθει από την Ισπανία καικάναμε προπόνηση και από τις δύο πλευρές. Στη μέση της προπόνησης του είπα: 'Είμαι ενθουσιασμένος, είναι σαν όνειρο". Με ρώτησε, "Ξέρεις ποιος είναι ο Τόνι, σωστά¨"; ; Ο Τόνι Κρος. Απάντησα, "Προφανώς, πώς μπορώ να μην τον ξέρω".

Μου έδειξε πώς ο Κρος σταματάει μια μπάλα. Αυτά είναι πράγματα που ποτέ δεν ονειρευόμουν ότι θα συνέβαιναν, ότι ένας τέτοιος παίκτης θα ερχόταν να μου μιλήσει και μου είπε, "Ό,τι χρειαστείς, στείλε μου ένα μήνυμα" και όχι μόνο αυτός, το ίδιο καλός ήταν και ο Βρσάλκο. Αν μου έλεγες πριν από τρία χρόνια ότι θα καθόμουν με τον Μαρσέλο στα ίδια αποδυτήρια θα γελούσα"..

Αναφορικά με το διαβατήριο τόνισε: "Νόμιζα ότι θα έπαιρνα το διαβατήριό μου πιο γρήγορα. Τις τελευταίες εβδομάδες αύξησα τα λεπτά και τις προπονητικές μου μονάδες για να έρθω προετοιμασμένος και να είμαι έτοιμος για την αποστολή εναντίον της Αλβανίας. Είμαι σε καλή κατάσταση και το νιώθω και στις προπονήσεις στο Ισραήλ".

Και για την παραμονή του στον Ολυμπιακό και τις δυσκολίες που έχει συναντήσει υποστήριξε: "Ήξερα πού πήγαινα και ήξερα ότι δεν θα ξεκινούσα αμέσως στην ενδεκάδα όπως πίστευαν όλοι. Μερικές φορές ξεκινάει λίγο πιο δύσκολο. Πιστεύω ότι θα έρθει η ώρα μου και θα χωρέσω εκεί."

Ο νεαρός μπακ αποκάλυψε τέλος πως λίγο πριν τη λήξη των μεταγραφών στην Ελλάδα υπήρξε πρόταση δανεισμού από τον Άρη με τον Λάιτνερ να τονίζει πως τον κάλεσε ο Καρεμπέ στο γραφείο του και του είπε:

"Υπάρχει πρόταση από τον Άρη που σε θέλει μέχρι το τέλος της σεζόν. Δεν θα σταθώ εμπόδιο αλλά είναι σίγουρο πως ο επόμενος προπονητής που θα έρθει θα σε εμπιστευτεί περισσότερο. Δεν απέκλεισα τη μετακόμιση στον Άρη, αλλά ήταν πράγματα που δεν εξαρτώνται μόνο από εμένα. Δεν έγινε, αλλά όλα είναι για το καλύτερο".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ