LA LIGA

La Liga: Ο Φαλκάο σόκαρε την ανήμπορη Μπαρτσελόνα, απώλεια για τη Σεβίλλη

Ο Ρανταμέλ Φαλκάο της Ράγιο πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Μπαρτσελόνα για τη La Liga 2021-2022 στο "Βαγέκας", Μαδρίτη | Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021
Ο Ρανταμέλ Φαλκάο της Ράγιο πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Μπαρτσελόνα για τη La Liga 2021-2022 στο "Βαγέκας", Μαδρίτη | Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021 © 2021 MANU FERNANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε και από τη Ράγιο στη Μαδρίτη για την 11η αγωνιστική της La Liga έπειτα από μία κάκιστη εμφάνιση. Η Σεβίλλη έχασε την ευκαιρία να πάρει προβάδισμα στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η εμφάνιση στην ήττα από τη Ρεάλ την Κυριακή ήταν... καλή για την Μπαρτσελόνα μπροστά σε ό,τι συνέβη στη Μαδρίτη την Τετάρτη για την 11η αγωνιστική της La Liga. Το 1-0 της Ράγιο επί των Καταλανών στο "Βαγέκας" ήρθε ύστερα από μία κάκιστη εμφάνιση των "μπλαουγκράνα", η οποία αποτυπώνει το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα τις τελευταίες εβδομάδες.

Οι γηπεδούχοι έκαναν δυνατή εκκίνηση, όμως όταν οι Καταλανοί πήραν την κατοχή της μπάλας, όλα κύλησαν βάση σχεδίου. Η Ράγιο έψαχνε την αντεπίθεση και τη βρήκε στο 30' με τον Σέρχιο Μπουσκέτς να χάνει την μπάλα και τον Όσκαρ Τρέχο να δίνει στον Ρανταμέλ Φαλκάο. Ο Κολομβιανός δεν αντιμετώπισε πρόβλημα απέναντι στον Ζεράρ Πικέ και με πλασέ έφτασε τα τέσσερα γκολ σε έξι παιχνίδια πρωταθλήματος.

Η αντίδραση της Μπαρτσελόνα ήταν ανύπαρκη, με εξαίρεση ακόμα μια πολύ μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Σερζίνιο Ντεστ, όπως στο clasico. Ο Ολλανδός και ο Νίκο Γκονθάλεθ ήταν οι μοναδικοί που διασώθηκαν από τους "μπλαουγκράνα", που στο 2ο ημίχρονο είχαν ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία για να πάρουν μπροστά. Ο Μέμφις Ντεπάι ανατράπηκε στην περιοχή, ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι, όμως ο Στόλε Ντιμιτριέβσκι του είπε "όχι". Το 1-0 έμεινε μέχρι τέλους και η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε για τέταρτη φορά στα τελευταία έξι παιχνίδια όλων των διοργανώσεων.

Η Σεβίλλη είχε την ευκαιρία να μείνει -έστω για λίγο- μόνη πρώτη στη La Liga, όμως την άφησε αναξιοποίηση. Η Μαγιόρκα απέσπασε ισοπαλία 1-1 στις Βαλεαρίδες Νήσους και μάλιστα μπορεί να αισθάνεται αδικημένη από το αποτέλεσμα, αφού είχε το πάνω χέρι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Αντόνιο Σάντσεθ στο 22' και τελικά οι Ανδαλουσιάνοι πήραν το βαθμό της ισοπαλίας με ένα υπέροχο γκολ του Έρικ Λαμέλα στο 2ο ημίχρονο. Στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Λούκας Οκάμπος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Μαγιόρκα, όμως το τέρμα ακυρώθηκε μέσω VAR για χέρι του Φερνάντο.

Τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της La Liga

Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής

TAGS LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕΒΙΛΛΗ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ