LA LIGA

La Liga: Ασύλληπτο ματς και ισοφάριση 3-3 στο 95' για τη Βιγιαρεάλ με την Κάντιθ, μεγάλη νίκη για Αλαβές, "Χ" το Εσπανιόλ - Μπιλμπάο

La Liga: Ασύλληπτο ματς και ισοφάριση 3-3 στο 95' για τη Βιγιαρεάλ με την Κάντιθ, μεγάλη νίκη για Αλαβές, "Χ" το Εσπανιόλ - Μπιλμπάο

Η Βιγιαρεάλ λυτρώθηκε στο 95' στον αγώνα με την Κάντιθ, ισοφαρίζοντας σε 3-3 και ενώ έχανε 3-1 ως το 80', η Αλαβές πήρε σπουδαίο τρίποντο επί της Έλτσε, ενώ ισόπαλο έληξε το Εσπανιόλ - Μπιλμπάο.

Συναρπαστικό ως το φινάλε ήταν το ματς της Βιγιαρεάλ με την Κάντιθ στο "Estadio de la Ceramica" για την 11η αγωνιστική της La Liga, με το "κίτρινο υποβρύχια" να λυτρώνεται στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων από το γκολ του Αρνό Ντανζουμά, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-3.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 3-1, με τον Τσόκο Λοθάνο να πετυχαίνει χατ τρικ, όμως οι κάτοχοι του περσινού Europa League, κατάφεραν να μειώσουν αρχικά με το τέρμα του Ντιά στο 80' κι εν συνεχεία να πάρουν τον βαθμό Ντανζουμά στο 90'+5'.

Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το παιχνίδι της Εσπανιόλ με την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Ο Ραούλ ντε Τόμας άνοιξε το σκορ με πέναλτι για τους Καταλανούς και ο Ινιάκι Γουίλιαμς στο 52' ισοφάρισε για τους Βάσκους, με το αποτέλεσμα να μην αλλάζει ως το φινάλε.

Τη δεύτερη σερί νίκη της, μετά το εκτός έδρας 2-0 επί της Κάντιθ πανηγύρισεη Αλαβές απέναντι στην Έλτσε. Το γκολ του Εντιαγέ στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ήταν αρκετό για τους γηπεδούχους να φύγουν νικητές και να πάρουν μία ακόμη μεγάλη βαθμολογική ανάσα στη μάχη που δίνουν για να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της La Liga

TAGS LA LIGA ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ