ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

L' Equipe: "Η έλευση του Μέσι αποξένωσε τον Εμπαπέ από την υπόλοιπη ομάδα, ανύπαρκτη η σχέση του με τον Νεϊμάρ"

Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν σε αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Τρουά | 7 Αυγούστου 2021
Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν σε αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Τρουά | 7 Αυγούστου 2021 @2021 FRANCOIS MORI/AP IMAGES

Η έλευση του Λιονέλ Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν έχει αλλάξει τις ισορροπίες στα αποδυτήρια με τον Εμπαπέ να είναι αποξενωμένος από της υπόλοιπη ομάδα σύμφωνα με την "Equipe".

Μπορεί η έλευση του Λιονέλ Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν να σκόρπισε ενθουσιασμό στους φίλους της ομάδας, ωστόσο ο Αργεντινός φέρεται άθελά του να σπρώχνει ακόμα πιο κοντά στην έξοδο τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο Γάλλος σουπερ σταρ βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, έχει αρνηθεί όλες τις προτάσεις ανανέωσης που του έγιναν και όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει παρελθόν στο τέλος της χρονιάς.

Η "Equipe" με δημοσίευμα της δίνει άλλη τροπή στην υπόθεση του Κιλιάν Εμπαπέ τονίζοντας ότι ο Γάλλος έχει αποξενωθεί από την υπόλοιπη ομάδα και ο λόγος είναι ο Λιονέλ Μέσι.

Το ισπανόφωνο στοιχείο επικρατεί στα αποδυτήρια με τους Μέσι, Νεϊμάρ και Ντι Μαρία να έχουν κυρίαρχο ρόλο σε αυτά, με τον Εμπαπέ να είναι μακριά από αυτό το παρεάκι.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ακόμα και οι σχέσεις του Γάλλου με τον Νεϊμάρ δεν είναι οι καλύτερες δυνατές κάτι που αποτυπώθηκε και στο ξέσπασμα του Εμπαπέ το περασμένο Σάββατο.

Την ίδια ώρα ο Φλορεντίνο Πέρεθ και η Ρεάλ Μαδρίτης καραδοκούν για να αποκτήσουν τον παίκτη το ερχόμενο καλοκαίρι, ενώ υπάρχουν και σενάρια που θέλουν τους Μαδριλένουν να κάνουν δικό τους τον Εμπαπέ ακόμα και με μεταγραφή τον Ιανουάριο.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ