EUROPEAN SUPER LEAGUE

Κυριάκος Μητσοτάκης: "H European Super League είναι λάθος, δεν θα τη δεχθεί ο κόσμος"

Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης
Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης EUROKINISSI

Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτσάκης, με ανάρτησή του στο Twitter πήρε θέση στα ποδοσφαιρικά τεκταινόμενα και στάθηκε απέναντι στη δημιουργία της European Super League.

Η σύσταση της European Super League έχει προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων. Οι αντιδράσεις αυτές δεν έρχονται μόνο από τον κόσμο του ποδοσφαίρου, αλλά και από πολιτικές ηγεσίες που έχουν σταθεί απέναντι στην κλειστή Λίγκα. Από την πρώτη στιγμή, Εμανουέλ Μακρόν και Μπόρις Τζόνσον εξέφρασαν άποψη ενάντια στην ESL.

Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, με μήνυμα στα social media το πρωί της Τρίτης (20/4), πήρε θέση επίσης απέναντι στη δημιουργία της European Super League. Συγκεκριμένα αναφέρεται σε μία λάθος κίνηση που αντιτίθεται στην παράδοση του αθλήματος, την οποία δεν θα αποδεχθεί ο κόσμος.

"Η πιθανότητα του απροσδόκητου κάνει το ποδόσφαιρο τόσο συναρπαστικό. Η πρόταση μερικών πλουσίων ευρωπαϊκών συλλόγων για τη δημιουργία κλειστής Λίγκας καταργεί εντελώς την ιστορία και την παράδοση του αθλήματος. Είναι ξεκάθαρα λάθος. Ο κόσμος δεν θα το δεχθεί" αναφέρει στο μήνυμά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Οι Παντελής Βλαχόπουλος, Παντελής Διαμαντόπουλος και Θέμης Καίσαρης συζήτησαν για τις ραγδαίες εξελίξεις στο ποδόσφαιρο:

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROPEAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ