ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Κυριακόπουλος: Σε συζητήσεις με τη Σασουόλο για την επέκταση του συμβολαίου του

Ο Γιώργος Κυριακόπουλος
Ο Γιώργος Κυριακόπουλος PHOTO CREDITS: ALAMY/VISUALHELLAS.GR

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, ο Γιώργος Κυριακόπουλος συζητά με τη Σασουόλο για την επέκταση του συμβολαίου του, το οποίο ολοκληρώνεται το 2024, με καλύτερες αποδοχές.

Ο Γιώργος Κυριακόπουλος διανύει την τρίτη σεζόν του στη Σασουόλο και έχει καταφέρει να καθιερωθεί σε ένα απαιτητικό και δύσκολο πρωτάθλημα όπως το ιταλικό, παρουσιάζοντας σταθερότητα και συνέπεια στο παιχνίδι του. Από τον Αστέρα και την Τρίπολη έπεσε απευθείας στα... βαθιά και όχι μόνο κολύμπησε, αλλά ξεχώρισε από τα πρώτα κιόλας παιχνίδια του.

Πρόσφατα, τουρκικά ΜΜΕ έκαναν λόγο για ενδιαφέρον της Τράμπζονσπορ των Τάσου Μπακασέτα και Μανώλη Σιώπη για τον 25χρονο διεθνή αριστερό μπακ, αλλά πέρα από μία επαφή των δύο πλευρών δεν υπήρξε κάτι πιο χειροπιαστό, καθώς για να αποχωρήσει ο παίκτης θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά και η Σασουόλο.

Βέβαια, με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα δεν αποκλείεται να προκύψει κι ενδιαφέρον άλλων συλλόγων ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Συγκεκριμένα, απέναντι στη Μίλαν ο Κυριακόπουλος πραγματοποίησε ένα γεμάτο 90λεπτο, ενώ στην αναμέτρηση με τη Νάπολι πέρασε ως αλλαγή και έδωσε την ασίστ στον Τζιανλούκα Σκαμάκα για το 2-1, βοηθώντας την ομάδα του να πάρει τελικά την ισοπαλία (2-2).

Μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες τα ιταλικά ΜΜΕ τον συνδέουν με τους "παρτενοπέι", οι οποίοι αναζητούν έναν ποδοσφαιριστή για τα αριστερά προκειμένου να ανταγωνιστεί τον Μάριο Ρούι, ενώ και η Μίλαν έχει ρωτήσει για την περίπτωσή του.

Γι' αυτό το λόγο, σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, οι διοικούντες τη Σασουόλο συζητούν με τον ποδοσφαιριστή για την επέκταση της συνεργασίας τους. Το τωρινό συμβόλαιο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024 και οι ιθύνοντες του ιταλικού συλλόγου επιθυμούν την αναπροσαρμογή του, με αυξημένες αποδοχές για τον διεθνή μπακ. Τη φετινή σεζόν, ο 25χρονος αμυντικός έχει αγωνιστεί σε εννιά αγώνες, ενώ συνολικά στα 2,5 χρόνια που αγωνίζεται στη Σασουόλο μετρά 59 συμμετοχές με ένα γκολ και πέντε ασίστ.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ