THE SHOW MUST GO ON LIVE

Κυριακόπουλος: "Με ήθελε ο Ολυμπιακός, αυτή είναι η αλήθεια για την Τράμπζονσπορ"

Ο Γιώργος Κυριακόπουλος στη συνέντευξή του στο SPORT24
Ο Γιώργος Κυριακόπουλος στη συνέντευξή του στο SPORT24 PRINT SCREEN

Ο διεθνής αριστερός μπακ της Σασουόλο, Γιώργος Κυριακόπουλος, φιλοξενήθηκε στο Show Must Go On και μεταξύ άλλων μίλησε για την εμπειρία του από τη Serie A, την Εθνική ομάδα και τις προτάσεις που είχε το καλοκαίρι.

Ο Γιώργος Κυριακόπουλος μίλησε στο Show Must Go On της Δευτέρας (31/10) και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εμπειρία του στη Serie A, την Εθνική ομάδα και την υπεροπλία που υπάρχει στο αριστερό άκρο της άμυνας, αλλά και τις προτάσεις που είχε το καλοκαίρι, μεταξύ άλλων από τον Ολυμπιακό.

Για το αν βλέπει ποδόσφαιρο στην Ελλάδα: "Όποτε έχω τον χρόνο βλέπω ναι. Καμία φορά βλέπω τις πρώην ομάδες μου. Και τη Λαμία και τον Αστέρα. Ο Αστέρας δεν ξεκίνησε καλά, έχει θέμα στην επίθεση, αλλά αμυντικά είναι καλός και αυτό τον κρατάει στη βαθμολογία".

Για το επίπεδο του ποδοσφαίρου στην Ιταλία και αν αυτό έχει πέσει: "Σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια που είχαν γίνει μεταγραφές, όπως του Ρονάλντο και του Λουκάκου έχει ανέβει το επίπεδο, τώρα έχει πέσει σε σύγκριση με το γερμανικό. Φέτος οι πορείες των ιταλικών ομάδων στην Ευρώπη δεν είναι άσχημες, αλλά η Serie A έχει πέσει, αλλά υπάρχει ανταγωνισμός.

Η Νάπολι έχει ξεφύγει, αλλά υπάρχουν αρκετοί ανταγωνιστές. Αν εξαιρέσεις τη Γιουβέντους, οι υπόλοιπες τέσσερις, η Νάπολι, η Μίλαν, η Ίντερ και η Αταλάντα καμιά φορά διεκδικούν τον τίτλο".

Για την εθνική, τις επιλογές στα αριστερά μπακ και το πόσο δύσκολο είναι να κληθεί στην Εθνική: "Είμαστε πολλοί αριστεροί μπακ και είναι καλό για τον προπονητή γιατί έχει επιλογές. Εγώ με τα παιδιά έχω άριστη σχέση, έχουμε υγιή ανταγωνισμό. Ο προπονητής επιλέγει ποιος θα παίξει, αλλά εγώ από την πλευρά μου προσπαθώ να είμαι πάντα έτοιμος.

Τα κριτήρια με τα οποία πρέπει να παίζει ένας παίκτης είναι ο ρυθμός του, από εκεί και πέρα αν ο προπονητής επιλέξει κάποιον επειδή ταιριάζει καλύτερα στο στυλ του είναι αποδεκτό από εμένα. Εγώ είμαι μονίμως στις κλήσεις του προπονητή και έτοιμος ανά πάσα ώρα και στιγμή να προσφέρω. Θέλω να καθιερωθώ στην Εθνική ομάδα, δεν το έχω καταφέρει τα τελευταία χρόνια αλλά περιμένω την ευκαιρία μου".

Για το αν το σκέφτεται να καθιεωρωθεί στην εθνική και ως αριστερός εξτρέμ: 'Αν παρουσιαστεί μια τέτοια ευκαιρία γιατί όχι. Και χαφ με δοκίμασε ο Φαν Σιπ. Αν είναι να δουλέψω για να καθιερωθώ σε αυτή τη θέση θα τη μάθω, είτε για να καθιερωθώ στα γκολ και τις ασίστ, θα το κάνω. Για μένα είναι καλοδεχούμενο".

Για τις προτάσεις που είχε το καλοκαίρι: "Είχα προτάσεις, ήταν δυο - τρεις ομάδες, ήταν και ο Ολυμπιακός μέσα σε αυτές. Επέλεξα να μην πάω γιατί θεωρούσα ότι δεν ήταν το καλύτερο πράγμα για μένα να πάω εκεί και επέλεξα να μείνω εδώ που αισθάνομαι καλύτερα. Φέτος ευελπιστώ να κάνω μια καλύτερη χρονιά και να φύγω είτε τον Ιανουάριο είτε το καλοκαίρι. Ως προς την Τράμπζονσπορ δεν είχα κάποια πρόταση".

TAGS THE SHOW MUST GO ON LIVE SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ