ΙΩΝΙΚΟΣ

Κύργιας: "Αξίζαμε την άνοδο, συγχαρητήρια σε όλους"

Ο Μιχάλης Κύργιας παραχώρησε δηλώσεις στην ΕΡΤ μετά τη λήξη του αγώνα με τον Εργοτέλη
Ο Μιχάλης Κύργιας παραχώρησε δηλώσεις στην ΕΡΤ μετά τη λήξη του αγώνα με τον Εργοτέλη PRINT SCREEN / GLOMEX

Ο Μιχάλης Κύργιας σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Εργοτέλη, έδωσε σε συγχαρητήρια σε ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ιωνικού για την επίτευξη της ανόδου, τονίζοντας ότι αυτή η σεζόν ήταν η πιο δύσκολη της καριέρας του.

Ο Ιωνικός ήταν ο μεγάλος νικητής στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη στη Νίκαια, όπου επικράτησε των Ηρακλειωτών με 2-1 και σε συνδυασμό με το ματς στα Πηγάδια, όπου η Ξάνθη νίκησε τον Λεβαδειακό με 1-0, πανηγύρισε την άνοδο στην Super League Interwetten.

Ο Μιχάλης Κύργιας σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Εργοτέλη δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα, τονίζοντας ότι η φετινή σεζόν ήταν μια από τις πιο δύσκολες χρονιές, ενώ όπως υποστήριξε οι Νικαιώτες άξιζαν την άνοδο στην κατηγορία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κύργιας στην ΕΡΤ: "Αυτή τη στιγμή δεν έχω κουράγιο να μιλήσω από την ένταση και από την κούραση. Παίζω τόσα χρόνια ποδόσφαιρο, η εφετινή σεζόν ήταν από τις πιο δύσκολες.

"Συγχαρητήρια στους παίκτες, στη διοίκηση στο τεχνικό επιτελείο και στον κόσμο. Αξίζαμε την άνοδο και θα ήταν κρίμα να μην παίρναμε το απευθείας εισιτήριο. Τα playoffs είναι μια περίεργη διαδικασία. Τέλος καλό όλα καλά και έτσι όπως έγινε νομίζω είναι πιο γλυκό".

Photo Credits: Print Screen / Glomex

TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ SUPER LEAGUE 2
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ