ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κύπελλο Ελλάδας: Υπεγράφη η σύμβαση μίσθωσης ΟΑΚΑ και ΕΠΟ για τον τελικό

Το ΟΑΚΑ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας
Το ΟΑΚΑ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας INTIME SPORTS

Η διοίκηση του ΟΑΚΑ ανακοίνωσε πως υπεγράφη η σύμβαση μίσθωσης του σταδίου με την ΕΠΟ για την διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ.

Μία μέρα πριν από τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ (21/5, 20:00, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE SPORT24) η διοίκηση του ΟΑΚΑ ανακοίνωσε την υπογραφή της σύμβασης μίσθωσης του σταδίου με την ΕΠΟ.

Έκανε γνωστό πως διευθετήθηκαν όλα τα ζητήματα, συνεχάρη την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και ευχήθηκε ο τελικός να εξελιχθεί σε γιορτή του ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης του ΟΑΚΑ:

"Υπεγράφη, σήμερα Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022 και ώρα 16:45, μεταξύ του ΟΑΚΑ και της ΕΠΟ η Σύμβαση Μίσθωσης για τη διεξαγωγή του Τελικού αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας, ο οποίος θα διεξαχθεί αύριο Σάββατο 21 Μαΐου 2022 στις 20:00.

Διευθετήθηκαν, έστω και την τελευταία ώρα, όλες οι εκκρεμότητες που αφορούσαν (ενδεικτικά) την ευθύνη της διοργανώτριας ΕΠΟ για τους χώρους στάθμευσης, για ζημιές/φθορές πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά τη λήξη του Αγώνα και κυρίως την Αστική της Ευθύνη, με την προσκόμιση σχετικού Ασφαλιστηρίου Συμβολαίου, για την αποκατάσταση κάθε υλικής ή ηθικής ζημίας από τυχόν ενδεχόμενα αναγγελθείσες σωματικές βλάβες φιλάθλων ή άλλης ενέργειας.

Η Διοίκηση του ΟΑΚΑ, η οποία είχε δηλώσει κατηγορηματικά εξ αρχής ότι στη διασφάλιση της ασφάλειας των δεκάδων χιλιάδων φιλάθλων και της Εγκατάστασης δεν θα χωρούσαν εκπτώσεις, συγχαίρει την ΕΠΟ και εύχεται ολόψυχα ο αυριανός Τελικός Κυπέλλου να εξελιχθεί σε γιορτή του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού μας".

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ