ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κύπελλο Ελλάδας: Ξεχωρίζει το Ατρόμητος - Παναθηναϊκός, το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις

Σάλομον και Μαουρίσιο σε αναμέτρηση Ατρόμητος - Παναθηναϊκός
Σάλομον και Μαουρίσιο σε αναμέτρηση Ατρόμητος - Παναθηναϊκός INTIME SPORTS

Με έξι αναμετρήσεις συνεχίζεται η 5η φάση του Κυπέλλου με την αναμέτρηση του Ατρόμητου με τον Παναθηναϊκό να ξεχωρίζει. Το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της ημέρας.

Με το κυρίως πιάτο της συνεχίζεται η 5η φάση του Κυπέλλου αφού την Τετάρτη (27/10) θα διεξαχθούν έξι αναμετρήσεις από τις εννιά που απομένουν.

Φυσικά, η αναμέτρηση που ξεχωρίζει είναι εκείνη ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Παναθηναϊκό (27/10, 19:00, COSMOTE SPORT 2 HD, LIVE από το SPORT24) με τις δύο ομάδες να θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη. Να υπενθυμίσουμε ότι ο συγκεκριμένος αγώνας θα διεξαχθεί με VAR έπειτα από σχετικό αίτημα των δύο συλλόγων.

Από εκεί και πέρα να τονίσουμε ότι στους "16" βρίσκονται ήδη οι Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Άρης και οι τρεις σύλλογοι που προκρίθηκαν χτες, δηλαδή οι Λεβαδειακός, ΑΕΛ και Αναγέννηση Καρδίτσας.

Οι αναμετρήσεις για την πέμπτη φάση είναι νοκ άουτ, ενώ εκείνες για τους "16" είναι διπλοί.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 5ης φάσης

Το πρόγραμμα των μεταδόσεων της COSMOTE TV για την 5η φάση

Τετάρτη 27/10

Πέμπτη 28/10

Τετάρτη 3/11

*Τα παιχνίδια που δεν μεταδίδονται: Λευκίμμη - Άγιος Νικόλαος, Ηλιούπολη - Λαμία και Αχέρων Καναλακίου - ΟΦΗ, με το τελευταίο παιχνίδι να γίνεται προσπάθεια να καλυφθεί από το κανάλι YouTube των Κρητικών.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΒΟΛΟΣ ΛΑΜΙΑ ΞΑΝΘΗ ΙΩΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ