MEDIA

Κύπελλο Ελλάδας: Το τηλεοπτικό πρόγραμμα των σημερινών αγώνων ρεβάνς στους 16

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Βόλο για το Κύπελλο Ελλάδας
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Βόλο για το Κύπελλο Ελλάδας EUROKINISSI

Με τέσσερις ακόμα αγώνες ολοκληρώνεται την Πέμπτη (23/12) η φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας. Δείτε ποιες ώρες διεξάγονται και σε ποια κανάλια μπορείτε να τους παρακολουθήσετε.

Η φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας ολοκληρώνεται σήμερα (23/12) με τέσσερις αγώνες ρεβάνς, από τους οποίους θα προκύψουν κατόχους και των άλλων τεσσάρων εισιτηρίων που απομένουν για τα προημιτελικά. Στις 15:00, ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Άρη, με τους φιλοξενούμενος να έχουν επικρατήσει 3-1 στον πρώτο αγώνα, ενώ στο πλαίσιο του πρωταθλήματος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στις 16 Δεκεμβρίου.

Στον Βόλο ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται στις 17:00 από την ομάδα της Μαγνησίας, έχοντας επικρατήσει με 2-1 στη Λεωφόρο, ενώ την ίδια ώρα ο Ιωνικός αντιμετωπίζει στη Νίκαια τη Λαμία, η οποία έχει στη φαρέτρα της το 2-0 από τον πρώτο γύρο.

Τέλος, στις 19:00 η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την Κηφισιά, με τους Κιτρινόμαυρους να έχουν εξασφαλίσει σαφές προβάδισμα πρόκρισης μετά το 4-0 στο ΟΑΚΑ.

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα των αγώνων:

  • 15:00 ΟΦΗ - Άρης / COSMOTE SPORT 1 HD
  • 17:00 Βόλος - Παναθηναϊκός / COSMOTE SPORT 2 HD
  • 17:00 Ιωνικός - Λαμία / COSMOTE SPORT 3 HD
  • 19:00 Κηφισιά - ΑΕΚ / COSMOTE SPORT 1 HD

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρες, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

TAGS MEDIA ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΦΗ ΑΡΗΣ ΒΟΛΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΛΑΜΙΑ ΚΗΦΙΣΙΑ ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ