MEDIA

Κυπέλλο Ελλάδας: Το τηλεοπτικό πρόγραμμα των αναμετρήσεων της Τετάρτης (01/12)

Το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλαδας
Το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλαδας INTIME

Η φάση των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας ξεκινάει με σπουδαίες αναμετρήσεις και το SPORT24 σάς παρουσιάζει όλες τις τηλεοπτικές μεταδόσεις της σημερινής (01/12) αγωνιστικής ημέρας.

Το Κύπελλο Ελλάδας μπαίνει στην τελική ευθεία, καθώς σήμερα (01/12) είναι το "κυρίως πιάτο" του πρώτου σκέλους της φάσης των "16" με έξι από τις οκτώ συνολικά αναμετρήσεις.

Από τα σημερινά παιχνίδια το πιο αμφίρροπο είναι δίχως αμφιβολία του Άρη με τον ΟΦΗ στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τις δύο ομάδες να συνθέτουν το πιο ενδιαφέρον ζευγάρι αυτής της φάσης.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν και οι δοκιμασίες των Ολυμπιακού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού. Οι τρεις πρώτοι δοκιμάζονται με τρεις ιδιαίτερα αξιόμαχες ομάδες, τον Λεβαδειακό, την Κηφισιά και την ΑΕΛ αντίστοιχα, ενώ ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Βόλο στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε το τηλεοπτικό πρόγραμμα, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

Τετάρτη 01 Δεκεμβρίου

  • 15:00: Νίκη Βόλου - Παναιτωλικός / COSMOTE Sport 3
  • 17:00: Άρης - ΟΦΗ / COSMOTE Sport 2
  • 17:00 Λεβαδειακός - Ολυμπιακός / COSMOTE Sport 1
  • 19:00 Παναθηναϊκός - Βόλος / COSMOTE Sport 3
  • 20:15 ΑΕΚ - Κηφισιά / COSMOTE Sport 2
  • 21:30 ΑΕΛ - ΠΑΟΚ / COSMOTE Sport 1

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS MEDIA ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΑΡΗΣ ΟΦΗ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΒΟΛΟΣ ΑΕΚ ΚΗΦΙΣΙΑ ΑΕΛ ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ