ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κύπελλο Ελλάδας: Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 5ης φάσης, ποιοι βρίσκονται στους 16

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πανηγυρίζουν το γκολ του Καρλίτος επί του Ατρόμητου | 27 Οκτωβρίου 2021
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πανηγυρίζουν το γκολ του Καρλίτος επί του Ατρόμητου | 27 Οκτωβρίου 2021 EUROKINISSI

Στη δεύτερη μέρα της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας την πρόκριση στους 16 πήραν Παναθηναϊκός, Ιωνικός, Λαμία, Παναιτωλικός, Άγιος Νικόλαος και Βόλος.

Την Τρίτη (26/10) ξεκίνησε η 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας με τρεις αναμετρήσεις. Η ΑΕΛ επικράτησε 3-1 του ΠΑΣ Γιάννινα στα πέναλτι (1-1 κ.δ. και παράταση), ο Λεβαδειακός πέρασε το εμπόδιο του Αστέρα με γκολ του Νίκα στο 90+6', ενώ η Αναγέννηση Καρδίτσας με 5-4 στα πέναλτι (0-0 κ.δ. και παράταση) επί της Καλλιθέας πήρε επίσης την πρόκριση.

Την Τετάρτη (27/10) στη δεύτερη μέρα της 5ης φάσης ξεχώρισε η νίκη-πρόκριση του Παναθηναϊκού επί του Ατρόμητου με 1-0, η επικράτηση του Ιωνικού επί της Ξάνθης με ανατροπή με 2-1 με πρωταγωνιστή τον Τουράμ και η νίκη του Βόλου επί του Πανσερραϊκού με 3-1. Επίσης η Λαμία κέρδισε εύκολα 3-0 την Ηλιούπολη με 3-0. Τέλος ο Άγιος Νικολάος κέρδισε εκτός έδρας της Λευκίμμης με 2-1 και έγινε η πρώτη ομάδα της Γ' Εθνικής που πέρασε στους "16".

Στο τελευταίο ματς της Τετάρτης ο Παναιτωλικός επικράτησε εκτός έδρας της Παναχαϊκής με 2-1 με σκόρερ τους Καρέλη και Βέργο με την ομάδα του Αγρινίου να παίρνει την πρόκριση στους 16.

Την Πέμπτη (28/10), η 5η φάση συνεχίστηκε με άλλα δύο παιχνίδια. Ο ΟΦΗ επικράτησε 1-0 του Αχέροντα Καναλακίου στην Πρέβεζα και εξασφάλισε την πρόκριση.

Έτσι, στη φάση των 16 μαζί με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Άρη έχουν κλείσει ήδη θέση Παναθηναϊκός, Ιωνικός, Βόλος, Άγιος Νικόλαος, Παναιτωλικός, Λαμία, Λεβαδειακός, ΑΕΛ. Αναγέννηση Καρδίτσας, ΟΦΗ ενώ θυμίζουμε πως από τη φάση των 16 οι αγώνες είναι διπλοί.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 5ης φάσης

Το πρόγραμμα των μεταδόσεων της COSMOTE TV για την 5η φάση

Πέμπτη 28/10

Τετάρτη 3/11

*Το Αχέρων Καναλακίου - ΟΦΗ θα καλυφθεί από το κανάλι YouTube των Κρητικών.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΞΑΝΘΗ ΙΩΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΕΚ ΠΑΟΚ ΑΡΗΣ ΛΑΜΙΑ ΒΟΛΟΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΟΦΗ ΤΡΙΚΑΛΑ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ