ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κύπελλο Ελλάδας: Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 5ης φάσης, ποιοι βρίσκονται στους 16

Οι παίκτες του Λεβαδειακού πανηγυρίζουν την πρόκριση επί του Αστέρα
Οι παίκτες του Λεβαδειακού πανηγυρίζουν την πρόκριση επί του Αστέρα EUROKINISSI SPORTS

Ξεκίνησε η 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Λεβαδειακό, την ΑΕΛ και την Αναγέννηση Καρδίτσας να παίρνουν την πρόκριση στους 16. Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα.

Την Τρίτη (26/10) ξεκίνησε η 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας με τρεις αναμετρήσεις. Η ΑΕΛ επικράτησε 3-1 του ΠΑΣ Γιάννινα στα πέναλτι (1-1 κ.δ. και παράταση), ο Λεβαδειακός πέρασε το εμπόδιο του Αστέρα με γκολ του Νίκα στο 90+6', ενώ η Αναγέννηση Καρδίτσας με 5-4 στα πέναλτι (0-0 κ.δ. και παράταση) επί της Καλλιθέας πήρε επίσης την πρόκριση.

Έτσι, στη φάση των 16 μαζί με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Άρη έχουν κλείσει ήδη θέση Λεβαδειακός, ΑΕΛ και Αναγέννηση Καρδίτσας, δηλαδή τρεις ομάδες της Super League 2. Εννέα εισιτήρια απομένουν, ενώ θυμίζουμε πως από τη φάση των 16 οι αγώνες είναι διπλοί.

Ακολουθούν εννέα ενδιαφέροντες αναμετρήσεις, με το παιχνίδι μεταξύ του Ατρομήτου και του Παναθηναϊκού (27/10, 19:00, COSMOTE SPORT 2 HD, LIVE από το SPORT24) να ξεχωρίζει.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 5ης φάσης

Το πρόγραμμα των μεταδόσεων της COSMOTE TV για την 5η φάση

Τετάρτη 27/10

Πέμπτη 28/10

Τετάρτη 3/11

*Τα παιχνίδια που δεν μεταδίδονται: Λευκίμμη - Άγιος Νικόλαος, Ηλιούπολη - Λαμία και Αχέρων Καναλακίου - ΟΦΗ, με το τελευταίο παιχνίδι να γίνεται προσπάθεια να καλυφθεί από το κανάλι YouTube των Κρητικών.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΞΑΝΘΗ ΒΟΛΟΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΤΡΙΚΑΛΑ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΟΦΗ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΑΕΛ ΠΑΟΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΡΗΣ ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ