ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κύπελλο Ελλάδας: Το πανόραμα των αγώνων της Τετάρτης (1/12) για τη φάση των 16

Ο Βρουσάι με τον Τσάπρα μάχονται για την μπάλα στο Λεβαδειακός - Ολυμπιακός
Ο Βρουσάι με τον Τσάπρα μάχονται για την μπάλα στο Λεβαδειακός - Ολυμπιακός INTIME SPORTS

Με έξι αναμετρήσεις ξεκίνησε το πρώτο σκέλος των αγώνων της φάσης των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας. Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα των δύο αγώνων της Πέμπτης (2/12).

Έξι παιχνίδια άνοιξαν την αυλαία της φάσης των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας. Στον πρώτο αγώνα του προγράμματος της Τετάρτης (1/12) ο Παναιτωλικός έκανε το πρώτο βήμα επικρατώντας 1-0 της Νίκης Βόλου στο Πανθεσσαλικό. Ο Λεβαδειακός έκανε την έκπληξη παίρνοντας τη νίκη με 3-2 απέναντι στον Ολυμπιακό, που παραμένει το φαβορί.

Ο Άρης πήρε προβάδισμα απέναντι στον ΟΦΗ, τον οποίο νίκησε 3-1 στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Παναθηναϊκός έχει το πάνω χέρι μετά το 2-1 απέναντι στον Βόλο, αλλά οι Θεσσαλοί παραμένουν στο παιχνίδι. Η ΑΕΚ καθάρισε στο δεύτερο μέρος επικρατώντας 4-0 της Κηφισιάς, ενώ ισόπαλο 1-1 έληξε το ΑΕΛ - ΠΑΟΚ που είχε δραματικό φινάλε.

Την Πέμπτη (2/12) ο Άγιος Νικόλαος υποδέχεται την Αναγέννηση Καρδίτσας και η Λαμία τον Ιωνικό. Οι ρεβάνς θα πραγματοποιηθούν το τριήμερο 21-22-23 Δεκεμβρίου.

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΠΑΟΚ ΑΕΛ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΒΟΛΟΣ ΑΡΗΣ ΟΦΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΑΕΚ ΚΗΦΙΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ