ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κύπελλο Ελλάδας: Προς αναβολή το Αναγέννηση Καρδίτσας - Παναθηναϊκός

Στιγμιότυπο από  την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Αναγέννηση Καρδίτσας στη Λεωφόρο
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Αναγέννηση Καρδίτσας στη Λεωφόρο INTIME SPORTS

Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Αναγέννηση Καρδίτσας οδεύει προς αναβολή, καθώς οι πράσινοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα στη μετάβασή τους στην πόλη της Θεσσαλίας. Δεν πραγματοποιήθηκε η πρωϊνή προπόνηση λόγω του χιονιά στο "Γ. Καλαφάτης".

Η προέλαση της κακοκαιρίας "Ελπίδα" οδηγεί -όπως όλα δείχνουν- σε αναβολή (και) τον δεύτερο προημιτελικό Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στην Αναγέννηση Καρδίτσας και τον Παναθηναϊκό που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Τρίτη (25/01, 17:00) στο δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας (4-0 υπέρ των "πράσινων" ο αγώνας της περασμένης Τετάρτης, 19/01).

Η πρωινή προπόνηση των παικτών του Παναθηναϊκού τη Δευτέρα (24/01) δεν ήταν εφικτό να πραγματοποιηθεί λόγω του χιονιού που είχε "σκεπάσει" τα πάντα στο προπονητικό κέντρο "Γ. Καλαφάτης", με τους "πράσινους" να ανεβάζουν σχετικό βίντεο στους λογαριασμούς τους στα social media και να αναρωτιούνται αν πρόκειται για... ποδοσφαιρικό προπονητικό κέντρο ή για χιονοδρομικό κέντρο.

Είναι ξεκάθαρο πως υπάρχει πλέον θέμα μετάβασης της αποστολής των "πράσινων" στην Καρδίτσα, καθώς η εθνική οδός έχει κλείσει κι απ’ αυτού οι άνθρωποι της ομάδας είναι από νωρίς το πρωί σε ανοικτή γραμμή με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να οριστικοποιηθεί η αναβολή του αγώνα από την ΕΠΟ, ωστόσο το... δύσκολο κομμάτι είναι πότε θα καταστεί εφικτό να οριστεί εκ νέου ο δεύτερος προημιτελικός, καθότι το καλεντάρι είναι πολύ συμπιεσμένο και δεν υπάρχουν πολλές ανοικτές ημερομηνίες (την επόμενη εβδομάδα είναι προγραμματισμένη ως εμβόλιμη, η 21η αγωνιστική της Super League).

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ