ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κρούσματα κορονοϊού στη Λαμία, κανονικά στο Βόλο ο Παναθηναϊκός περιμένοντας ενημέρωση από τη Super League

Κρούσματα κορονοϊού στη Λαμία, κανονικά στο Βόλο ο Παναθηναϊκός περιμένοντας ενημέρωση από τη Super League
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού σε πανηγυρικό στιγμιότυπο από τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης INTIME SPORTS

Ο τελευταίος έλεγχος κορονοϊού έβγαλε κρούσματα στη Λαμία. Υποβλήθηκαν σε νέες εξετάσεις οι "κυανόλευκοι". Ταξιδεύει κανονικά στο Βόλο ο Παναθηναϊκός με 22 παίκτες στην αποστολή κι αναμένει τα... νεότερα απ’ τη Λίγκα.

Ακριβώς ένα 24ωρο μετά την αλλαγή έδρας του -προγραμματισμένου για το απόγευμα της Δευτέρας (22/11, 18:00 COSMOTE SPORT 1 HD, LIVE από το SPORT24)- αγώνα της Λαμίας με τον Παναθηναϊκό για τη 10η αγωνιστική της Super League, λόγω της ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου στο "Αθανάσιος Διάκος" (αλλαγή που υποδέχθηκαν με δυσφορία οι γηπεδούχοι), προέκυψε ζήτημα κορονοϊού εντός της ομάδας της Φθιώτιδας και η διεξαγωγή της αναμέτρησης φαίνεται να είναι (προσώρας) αμφίβολη.

Ο τελευταίος έλεγχος ανίχνευσης του Covid-19 που έγινε εντός του ποδοσφαιρικού τμήματος της Λαμίας το Σάββατο (20/11) -έλεγχος που γίνεται σε όλες τις ομάδες τις παραμονές των αγώνων τους- έβγαλε κρούσματα κορονοϊού.

Με βάση τα προβλεπόμενα απ’ το υγειονομικό πρωτόκολλο της Super League, όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της Λαμίας υποβλήθηκαν την Κυριακή (21/11) σε νέες εξετάσεις ανίχνευσης κορονοϊού, τα αποτελέσματα των οποίων αναμένονται το πρωί της Δευτέρας (22/11).

Κι επί της ουσίας τότε θα ξεκαθαρίσει και η... τύχη του αγώνα, καθώς με βάση το πρωτόκολλο της Λίγκας, για να υπάρξει αναβολή θα πρέπει να προκύψουν πάνω από πέντε κρούσματα κορονοϊού σε ποδοσφαιριστές μίας ομάδας.

Στον Παναθηναϊκό αναμένουν την επίσημη ενημέρωση από τη Super League για το αν θα διεξαχθεί εντέλει ο αγώνας. Σε κάθε περίπτωση πάντως, οι "πράσινοι" αφού ολοκλήρωσαν το πρωί της Κυριακής (21/11) την προετοιμασία τους για το ματς με τη Λαμία, δεν σκοπεύουν να αλλάξουν το πρόγραμμά τους και θα ταξιδέψουν κανονικά για το Βόλο εντός της ημέρας, περιμένοντας να μάθουν επίσημα μέσα στις επόμενες ώρες από τη Super League αν θα γίνει εντέλει το παιχνίδι με τη Λαμία.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πήρε μαζί του 22 παίκτες στο Βόλο, συμπεριλαμβανομένου του 19χρονου στόπερ Γιώργου Σιδερά, ο οποίος αποτελεί τη μοναδική εναλλακτική του για το κέντρο της άμυνας πίσω απ’ τους Βέλεθ και Σάρλια.

Συγκεκριμένα, την "πράσινη" αποστολή αποτελούν οι Διούδης, Μπρινιόλι, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρούμπεν, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Μαουρίσιο και Βιτάλ.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Ιωαννίδης, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Αγιούμπ κι ο ανέτοιμος Κουρμπέλης.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ