SERIE A

Κροτόνε - Αταλάντα 1-2: Τρίποντο με την υπογραφή του Μουριέλ

Ο Μουριέλ πανηγυρίζει μαζί με τους συμπαίκτες του στην Αταλάντα το γκολ του κόντρα στην Κροτόνε
Ο Μουριέλ πανηγυρίζει μαζί με τους συμπαίκτες του στην Αταλάντα το γκολ του κόντρα στην Κροτόνε FRANCESCO MAZZITELLO/LAPRESSE VIA AP

Ο Λουίς Μουριέλ βρήκε δύο φορές το δρόμο προς τα δίχτυα και ταυτόχρονα έβαλε την Αταλάντα ξανά στο δρόμο των επιτυχιών, χαρίζοντάς της τη νίκη με 2-1 στην έδρα της νεοφώτιστης Κροτόνε (VIDEO).

Η Αταλάντα είναι αήττητη στο φετινό Champions League στα δύο πρώτα παιχνίδια της απέναντι σε Μίντιλαντ (νίκη με 4-0 εκτός) και Άγιαξ (2-2 εντός), ωστόσο η συμμετοχή της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση για δεύτερη διαδοχική σεζόν τής κόστισε βαθμούς εντός των συνόρων.

Και αυτό γιατί γνώρισε δύο διαδοχικές ήττες από Νάπολι και Σαμπντόρια, με τους παίκτες του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι να μαθαίνουν ωστόσο από τα λάθη τους και να φροντίζουν το απόγευμα του Σαββάτου να μην τριτώσει το κακό για αυτούς.

Αντίπαλός τους η Κροτόνε για την 6η αγωνιστική της Serie A, με την "Dea" να περνάει νικηφόρα με 2-1 από την Καλαβρία έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λουίς Μουριέλ που σκόραρε δις στο πρώτο ημίχρονο και να ετοιμάζεται πλέον για τη σπουδαία κόντρα της με την Λίβερπουλ το βράδυ της Τρίτης για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 6ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Σάββατο 31 Οκτωβρίου

Κροτόνε - Αταλάντα 1-2 (40' Σίμι / 26' 38' Μουριέλ)

Ίντερ - Πάρμα (19:00)

Μπολόνια - Κάλιαρι (21:45)

Κυριακή 1 Νοεμβρίου

Ουντινέζε - Μίλαν (13:30)

Σπέτσια - Γιουβέντους (16:00)

Τορίνο - Λάτσιο

Ρόμα - Φιορεντίνα (19:00)

Νάπολι - Σασουόλο

Σαμπντόρια - Τζένοα (21:45)

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου

Βερόνα - Μπενεβέντο (21:45)

Δείτε τη βαθμολογία της Serie A και άλλων δημοφιλών πρωταθλημάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ