ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Κρόος: "Με έλεγαν ναζί γιατί κριτίκαρα την απόφαση του Οζίλ να αφήσει την Εθνική"

Ο Τόνι Κρόος της Ρεάλ Μαδρίτης σουτάρει για να σκοράρει στη La Liga κόντρα στη Βαλένθια
Ο Τόνι Κρόος της Ρεάλ Μαδρίτης σουτάρει για να σκοράρει στη La Liga © 2021 MANU FERNANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Ο Τόνι Κρόος εξομολογήθηκε ότι δέχθηκε παρενόχληση μέσω διαδικτύου όταν άσκησε κριτική στον Οζίλ για τον τρόπο που παραιτήθηκε από την Εθνική Γερμανίας.

Οι διαδικτυακές παρενοχλήσεις σε ποδοσφαιριστές είναι συχνό φαινόμενο στις μέρες μας. Ο Τόνι Κρόος σε μία συνέντευξη με τον Φρανκ-Βάλτερ Στάινμαϊερ περιέγραψε τη δική του εμπειρία.

Ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης ανέφερε ότι στο τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2018 άσκησε κριτική στον Μεσούτ Οζίλ για τον τρόπο που παραιτήθηκε από την Εθνική Γερμανίας. Έτσι, πολλοί στο ίντερνετ τον αποκαλούσαν ναζί για τα σχόλια του.

"Μετά από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, είχα πει ότι δεν μου αρέσει ο τρόπος που παραιτήθηκε από την Εθνική ομάδα. Τότε ήμουν αμέσως ναζί για κάποιους ανθρώπους. Ξανθός με γαλανά μάτια, ταίριαζε σε πολλούς" σχολίασε συγκεκριμένα.

Στη συνέχεια, ανέφερε ότι κατάφερε να ξεπεράσει αυτούς τους χαρακτηρισμούς, ενώ μίλησε για το φαινόμενο των διαδικτυακών παρενοχλήσεων.

"Κατάφερα να το ξεπεράσω. Σήμερα, ο καθένας μπορεί να κρυφτεί πίσω από ένα ψεύτικο προφίλ και να προσβάλει αγνώστους" περιέγραψε ο Τόνι Κρόος.

Photo credits: © 2021 Manu Fernandez/Associated Press

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ