ΑΡΣΕΝΑΛ

Κρόνκι: "Δεν έχουμε λάβει ούτε συζητάμε κάποια πρόταση για την εξαγορά της Άρσεναλ"

Stan Kroenke, owner of Kroenke Sports Entertainment, looks on during a news conference to introduce the new players drafted by the Denver Nuggets, one of Kroenke's holdings, to the media Friday, June 22, 2018, in Denver. (AP Photo/David Zalubowski)
Stan Kroenke, owner of Kroenke Sports Entertainment, looks on during a news conference to introduce the new players drafted by the Denver Nuggets, one of Kroenke's holdings, to the media Friday, June 22, 2018, in Denver. (AP Photo/David Zalubowski) AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Η οικογένεια Κρόνκι, η οποία έχει το μεγαλύτερο μερίδιο των μετοχών της Άρσεναλ, ξεκαθάρισαν, μέσω επίσημης δήλωσης, ότι δεν έχουν λάβει ούτε είναι διατεθειμένοι να συζητήσουν κάποια προσφορά για την παραχώρηση των μετοχών τους.

Το φιάσκο της European Super League, πέρα από τριγμούς στις τάξεις των οπαδών των αγγλικών ομάδων, με τους οπαδούς της Άρσεναλ μάλιστα να ζητούν την αποχώρηση του ιδιοκτήτη της ομάδας, Σταν Κρόνκι.

Όσον αφορά την Άρσεναλ, ο ιδιοκτήτης του Spotify, Ντάνιελ Εκ, έχει εκφράσει την επιθυμία του να αγοράσει την Άρσεναλ, έχοντας μαζί του στο πρότζεκτ του τους Ανρί, Βιεϊρά και Μπέργκαμπ. Η οικογένεια Κρόνκι, με επίσημη δήλωσή της, ξεκαθαρίζει ότι δεν είναι διατεθειμένη να πουλήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Άρσεναλ, το οποίο βρίσκεται στα χέρια της.

Αναλυτικά η δήλωση της οικογένειας Κρόνκι: "Τις τελευταίες μέρες παρατηρούμε στα μέσα ενημέρωσης διάφορα σενάρια, σχετικά με μια πιθανή κατάθεση προσφοράς για εξαγορά της Άρσεναλ".

"Παραμένουμε 100% αφοσιωμένοι στην Άρσεναλ και δεν πουλάμε κανένα μερίδιο των μετοχών στην ομάδα. Δεν έχουμε λάβει ούτε θα συζητήσουμε κάποια πρόταση".

"Η φιλοδοξία μας για την Άρσεναλ παραμένει να αγωνιζόμαστε για να κερδίζουμε τα μεγαλύτερα τρόπαια και η επικέντρωσή μας παραμένει στο να βελτιώσουμε την ανταγωνιστικότητά μας στο χορτάρι για να το πετύχουμε".

Photo Credits: © 2018 David Zalubowski / Associated Press

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ