ΠΑΟΚ

"Ρώτησε για την τιμή του Κρμέντσικ ο ΠΑΟΚ"

Ο Μίκαελ Κρμέντσικ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ
Ο Μίκαελ Κρμέντσικ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Οι Βέλγοι κάνουν λόγο για κρούση του Δικεφάλου στην Μπριζ για το ποσό στο οποίο αξιολογούν τον Τσέχο επιθετικό λίγες εβδομάδες μετά τη συμφωνία για το δανεισμό του, χωρίς buy out.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο Βέλγιο ο ΠΑΟΚ ήδη έχει ρωτήσει την Μπριζ για την τιμή αξιολόγησης του Μάικλ Κρμέτσικ.

"Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είναι γοητευμένοι από τις εμφανίσεις του Κρμέντσικ, που έχει ήδη σκοράρει 3 γκολ που ρώτησαν την Μπριζ για την τιμή θέλοντας να αποκτήσουν τα δικαιώματα του" αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα.

"Στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο η Μπριζ άφησε στον ΠΑΟΚ δύο επιλογές: δανεισμός χωρίς ρήτρα εξαγοράς των δικαιωμάτων του ή κανονική μεταγραφή. Οι Έλληνες επέλεξαν το πρώτο, κάτι που σημαίνει ότι η τιμή του παίκτη παραμένει υπό διαπραγμάτευση. Από την στιγμή πάντως που η Μπριζ έδωσε 6 εκατομμύρια για να τον αποκτήσει και έχει συμβόλαιο μαζί του μέχρι το καλοκαίρι του 2023, είναι δεδομένο ότι δεν σκοπεύει να τον παραχωρήσει με λιγότερα" συμπληρώνεται σε αυτό.

Η αλήθεια είναι ότι ο Κρμέντσικ αφήνει πολλές υποσχέσεις και στον ΠΑΟΚ συζητούν ήδη το ενδεχόμενο να διαπραγματευτούν την μεταγραφή του το καλοκαίρι. Ωστόσο μοιάζει μάλλον πρόωρο να ξεκινήσουν συζητήσεις με την Μπριζ, λίγες εβδομάδες μετά τη συμφωνία για το δανεισμό του την οποία ο ΠΑΟΚ έκλεισε χωρίς να αποδεχθεί την πρόταση των Βέλγων να οριστεί ρήτρα εξαγοράς στα 6 εκατομμύρια ευρώ. Ο ΠΑΟΚ λογικά θα κάνει την κίνηση, όταν θα έχει πεισθεί και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ότι το μέλλον του είναι στην Τούμπα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ