ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Οι πιθανοί προορισμοί του Πορτογάλου σούπερ σταρ εφόσον φύγει από τη Γιουνάιτεντ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στη Γουότφορντ
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στη Γουότφορντ © 2022 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει ζητήσει να φύγει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ήδη κάποιες ομάδες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον Πορτογάλο σούπερ σταρ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ζήτησε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να φύγει στο τρέχον μεταγραφικό παζάρι, ωστόσο η πρώτη αντίδραση των κόκκινων διαβόλων είναι ότι ο ποδοσφαιριστής δεν πωλείται και έχει συμβόλαιο.

Ο Έρικ Τεν Χαχ είχε ξεκαθαρίσει ότι υπολογίζει κανονικά τον Πορτογάλο σούπερ σταρ, ωστόσο ο ατζέντης του Ζόρζε Μέντες, τον έχει προτείνει σε ομάδες, προκειμένου να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Οι πιθανοί προορισμοί του Πορτογάλου, εφόσον αποτελέσει παρελθόν φαντάζουν αρκετοί και ενδεχομένως να γίνουν ακόμα περισσότεροι στο άμεσο μέλλον.

Ο Τοντ Μπόλι συζήτησε με τον Μέντες το ενδεχόμενο να πάρει τον Ρονάλντο στην Τσέλσι, ενώ από την Ιταλία ενδιαφέρονται οι Ρόμα και Νάπολι για την αγορά του. Τα σενάρια για Μπάγερν, Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν, για την ώρα συγκεντρώνουν ελάχιστες πιθανότητες, καθώς οι ομάδες στρέφονται σε άλλες λύσεις.

Φυσικά υπάρχει η επιλογή της επιστροφής στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, μια άκρως "συναισθηματική" επιλογή για τον ίδιο, που όμως ενδεχομένως να μην μπορεί να καλύψει τις φιλοδοξίες του. Τέλος υπάρχει και το MLS, ένας προορισμός τον οποίο έχουν επιλέξει αρκετοί αστέρες στο πρόσφατο παρελθόν για ένα καλό "τελευταίο συμβόλαιο".

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ PREMIER LEAGUE ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΤΣΕΛΣΙ ΡΟΜΑ ΝΑΠΟΛΙ MLS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ