VIRAL

Κριστιάνο Ρονάλντο: Κάθε ποστ στο Instagram αξίζει 3.5 εκατ. ευρώ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο © 2022 IAN WALTON/AP IMAGES

Η Nielsen έκανε μια έρευνα για τους λογαριασμούς στο Instagram, των παικτών που θα δώσουν το "παρών" στο Μουντιάλ και ένα από τα ευρήματά της είναι ότι κάθε ποστ του Ρονάλντο αξίζει 3.5 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να μη διανύει τις καλύτερες μέρες της καριέρας του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο δεν παύει να είναι ένας από τους πιο "επώνυμους" ποδοσφαιριστές παγκοσμίως, παρά το γεγονός ότι έχουν αναδειχθεί πολύ ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές κορυφαίου επιπέδου, όπως ο Κιλιάν Εμπαπέ και ο Έρλινγκ Χάλαντ.

Σύμφωνα με έρευνα της Nielsen, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, ο οποίος έχει τον μεγαλύτερο αριθμό ακόλουθων από τους ποδοσφαιριστές, έχει τον πιο μεγάλο σε χρηματιστηριακή αξία λογαριασμό στο Instagram, καθώς κάθε δημοσίευσή του έχει αξία 3.5 εκατομμύρια ευρώ.

Πίσω του είναι ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος έχει 360 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram και η κάθε δημοσίευσή του κοστολογείται στα 2.6 εκατομμύρια ευρώ. Την τετράδα συμπληρώνουν οι δύο έτεροι αστέρες της Παρί. Ο Νεϊμάρ έχει 178 εκατ. ακόλουθους στο Instagram και το κάθε post έχει αξία 1.152 εκατ. ευρώ, ενώ για τον Εμπαπέ (72.5 εκατ. ακόλουθοι) κάθε ποστ του κοστίζει 1.173 εκατ. ευρώ. Γι' αυτούς τους τέσσερις ποδοσφαιριστές κάθε ποστ κοστίζει πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ.

Να σημειωθεί ότι η έρευνα αφορούσε ποδοσφαιριστές που θα δώσουν το "παρών" στο Μουντιάλ του 2022, επομένως έχουν αποκλειστεί οι Χάλαντ και Ιμπραχίμοβιτς, οι οποίοι ενδεχομένως να μπορέσουν να βρεθούν ψηλά στη συγκεκριμένη λίστα.

TAGS VIRAL SPORTS & GOSSIP ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ