ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Η Χεορχίνα δεν αφήνει τον CR7 να αλλάξει ούτε τις λάμπες στο σπίτι για να μην τραυματιστεί

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ @2021 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η Χεορχίνα Ροντρίγκες μίλησε για τις δουλειές του σπιτιού που κάνει και αποκάλυψε πως δεν αφήνει τον Κριστιάνο Ρονάλντο να κάνει τίποτα για να μην τραυματιστεί.

Για τον αγαπημένο της Κριστιάνο Ρονάλντο και για τη ζωή στο σπίτι μαζί του μίλησε η Χεορχίνα Ροντρίγκες, η οποία αποκάλυψε ορισμένες από τις συνήθειες του ζευγαριού.

Η σύντροφος του Πορτογάλου σούπερ σταρ αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως δεν τον αφήνει να αλλάξει ούτε τις λάμπες στο σπίτι για να τραυματιστεί και να μην χάσει δυνάμεις.

"Ο Κριστιάνο είναι σούπερ μπαμπάς και ο καλύτερος σύζυγος που θα μπορούσα να είχα ονειρευτεί. Αλλά δεν μαγειρεύει. Δεν τον αφήνω. Μετά την πρωινή προπόνηση, του αξίζει να έχει ένα έτοιμο πιάτο στο τραπέζι του. Έχουμε σεφ αλλά μερικές φορές μαγειρεύω κι εγώ. Η αλλαγή μιας λάμπας στο σπίτι μας είναι αδύνατη, καθώς έχουμε ψηλά ταβάνια.

Αν ήσουν ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα άλλαζες μια λάμπας που είναι 6μ. από το έδαφος; Καλύτερα όχι. Φρόντισε και αφιέρωσε τον εαυτό σου για να κάνεις το καλύτερο που μπορείς. Δεν αφήνω τον Κριστιάνο Ρονάλντο για να μην πάθει κάτι. Φροντίζω εγώ για τα υπόλοιπα του σπιτιού. Τα καταφέρνω όλα. Μου αρέσει να φροντίζω το σπίτι μου και την οικογένειά μου", ανέφερε η Χεορχίνα Ροντρίγκες στη "Sun".

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ