ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Δεν σκέφτεται να αποχωρήσει από τη Γιουβέντους, βλέψεις για ανανέωση έως το 2023

Ο Κριστιάνο Ροναλντο κάνει προθέρμανση για λογαριασμό της Γιουβέντους πριν από αγώνα με την Πόρτο για τη φάση των "16" του Champions League (9 Μαρτίου 2021)
Ο Κριστιάνο Ροναλντο κάνει προθέρμανση για λογαριασμό της Γιουβέντους πριν από αγώνα με την Πόρτο για τη φάση των "16" του Champions League (9 Μαρτίου 2021) @ 2021 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Παρά τις φήμες που τον ήθελαν στην πόρτα της εξόδου από την Γιουβέντους, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχει στο νου του να αποχωρήσει από το Τορίνο, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα.

Οι υποχρεώσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο και της Πορτογαλίας στο Euro 2020 έχουν ολοκληρωθεί και ήδη ο σταρ της Γιουβέντους έχει αρχίσει να κοιτάει την επόμενη ημέρα σε συλλογικό επίπεδο. Παρά τη φημολογία των τελευταίων ημερών που τον ήθελαν να αποχαιρετά το Τορίνο, ο Ρονάλντο δεν έχει κάτι τέτοιο στο νου αλλά αντιθέτως θα ήθελε να ανανεώσει τη συνεργασία του με την Γιουβέντους, σύμφωνα με την "Gazzetta Dello Sport".

Όπως αναφέρει λοιπόν το ιταλικό δημοσίευμα, ο Ρονάλντο όχι μόνο δεν σκοπεύει να φύγει από το Τορίνο αλλά επιθυμεί να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Άλλωστε ο Ρονάλντο έχει συμβόλαιο με την Γιουβέντους μέχρι το επόμενο καλοκαίρι ενώ χαρακτηριστική ήταν και η ατάκα του μάνατζερ του που πυροδότησε τις φήμες περί ανανέωσης του συμβολαίου του. "Κι αν ανανεώναμε το συμβόλαιό του για ακόμα μία σεζόν;", είχε πει χαρακτηριστικά.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών δεν έχουν αρχίσει ακόμα, ωστόσο η Γιουβέντους ζήτησε λίγο χρόνο για να λάβει μία απόφαση μιας και ο Ρονάλντο είναι ο παίκτης με το πιο βαρύ συμβόλαιο στην ομάδα ύψους 31 εκατομμυρίων ετησίως.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ