PREMIER LEAGUE

Κρίσταλ Πάλας - Μπράιτον 1-1: Οι γλάροι πήραν χρυσό βαθμό με γκολάρα στο 95'

Ο Νιλ Μοπέ πανηγυρίζει γκολ του με την Μπράιτον απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας σε ματς της Premier League | 27 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Νιλ Μοπέ πανηγυρίζει γκολ του με την Μπράιτον απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας σε ματς της Premier League | 27 Σεπτεμβρίου 2021 @2021 MATT DUNHAM/AP IMAGES

Η Κρίσταλ Πάλας προηγήθηκε με πέναλτι του Ζαχά στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου όμως ο Μοπέ απάντησε με υπέροχο γκολ στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων και έστειλε την Μπράιτον στη 2η θέση και στο -1 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ.

Η φετινή Μπράιτον αποδεικνύει πως είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει! Η ομάδα του Γκρέιαμ Πότερ έμεινε πίσω στο σκορ απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας με πέναλτι του Ζαχά στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου όμως βρήκε χρυσό γκολ με τον Μοπέ στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων και πήρε βαθμό στο Λονδίνο, που την έφερε στη 2η θέση μαζί με Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Έβερτον και στο -1 από την κορυφή όπου βρίσκεται η Λίβερπουλ.

Οι αετοί του Πατρίκ Βιεϊρά κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Γκάλαγκερ από τον Τροσάρ και ο Βιλφρίντ Ζαχά ήταν εκείνος που έβαλε μπροστά στο σκορ τους αετούς λίγο πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, όμως αν και κράτησαν το 1-0 μέχρι το 90λεπτο, εκείνη που χαμογέλασε με το τελευταίο σφύριγμα ήταν η Μπράιτον.

Και αυτό γιατί στο πέμπτο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων (94' 26'') ο Φέλτμαν βρήκε με κάθετη πάσα τον Μοπέ που ήταν σε θέση για γκολ και εκείνος κρέμασε τον κίπερ Γκουάιτα με αριστουργηματικό ψηλοκρεμαστό πλασέ για να χαρίσει το βαθμό στους γλάρους στο ματς που ολοκλήρωσε την 6η αγωνιστική της Premier League.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Κρίσταλ Πάλας έχει πάρει τη νίκη μόνο σε 1 από τα 13 τελευταία ματς Premier League τα οποία έχει δώσει ημέρα Δευτέρα (έχει επίσης 4 ισοπαλίες και 8 ήττες) ενώ η Μπράιτον ναι μεν έμεινε όρθια στο Λονδίνο αλλά εξακολουθεί να αγνοεί τη νίκη σε επίπεδο Premier League όταν παίζει Δευτέρα, μετρώντας πλέον 8 ισοπαλίες και 3 ήττες σε 11 συνολικά ματς.

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Γκουάιτα, Γουόρντ, Άντερσεν, Γκουέχι, Μίτσελ, Γκάλαγκερ, Μιλιβόγεβιτς (72' Κουγιατέ), ΜακΆρθουρ, Αγιού (86' Σλουπ), Εντουάρ (72' Μπεντεκέ), Ζαχά

ΜΠΡΑΙΤΟΝ: Σάντσεθ, Ντάφι, Ντανκ, Μπερν (46' Αλσάτε (65' Μοντέρ), Φέλτμαν, Γκρος, Λαλάνα, Κουκουρέγια, Τροσάρ, Μοπέ, Γουέλμπεκ (76' Κόνολι)

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής

Τα highlights της αγωνιστικής:

Τσέλσι - Μάντσεστερ Σίτι 0-1

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Άστον Βίλα 0-1

Λέστερ - Μπέρνλι 2-2

Έβερτον - Νόριτς 2-0

Λιντς - Γουέστ Χαμ 1-2

Γουότφορντ - Νιούκαστλ 1-1

Μπρέντφορντ - Λίβερπουλ 3-3

Σαουθάμπτον - Γουλβς 0-1

Άρσεναλ - Τότεναμ 3-1

Η βαθμολογία της Premier League:

TAGS PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ