ΑΕΚ

Κριχόβιακ: "Υπάρχουν επιλογές να παίξω εκτός Ρωσίας, πρέπει να μιλήσω πρώτα με την Κράσνονταρ"

Ο Κριχόβιακ πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στο ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννινα
Ο Κριχόβιακ πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στο ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννινα INTIME

Ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης της Πολωνίας με το Βέλγιο για το Nations League, ανέφερε ότι έχει επιλογές να συνεχίσει εκτός Ρωσίας την καριέρα του, αλλά πρέπει πρώτα να μιλήσει με την Κράσνονταρ.

Ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ επέστρεψε στην αποστολή της εθνικής Πολωνίας και συμμετείχε στη συνέντευξη Τύπου, ενόψει του αγώνα με το Βέλγιο για το Nations League.

Ο 32χρονος Πολωνός διεθνής μέσος, ο οποίος αγωνίστηκε στα playoffs με την ΑΕΚ, αναφέρθηκε και στο μέλλον του, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε ότι πρέπει να επιστρέψει στην Κράσνονταρ με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024, αλλά τόνισε ότι υπάρχουν προτάσεις από ομάδες εκτός Ρωσίας για να συνεχίσει την καριέρα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κριχόβιακ για το μέλλον του: "Για μένα το πιο σημαντικό πράγμα είναι να παίζω. Είναι δύσκολο να σχολιάσω κάτι για το μέλλον. Η παρούσα κατάσταση είναι ότι πρέπει να γυρίσω στη Ρωσία. Πρέπει να μιλήσω με την ομάδα και να δούμε τι θα γίνει.

Έχω συμβόλαιο, οπότε είμαι δεσμευμένος με την ομάδα. Είναι δύσκολο για μένα να πω πώς θα καταλήξει. Υπάρχουν αρκετά ερωτηματικά. Υπάρχουν επιλογές να παίξω εκτός Ρωσίας. Μιλάω με τον ατζέντη μου, υπάρχουν ομάδες που τον καλούν".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΩΝΙΑΣ NATIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ