ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΩΝΙΑΣ

Κριχόβιακ: "Έγινε μόδα να μου ασκούν κριτική"

Ο Κριχόβιακ πανηγυρίζει με τον Λεβαντόβσκι αφού σκόραρε στα προημιτελικά του Μουντιάλ με την εθνική Πολωνίας
Ο Κριχόβιακ πανηγυρίζει με τον Λεβαντόβσκι αφού σκόραρε στα προημιτελικά του Μουντιάλ με την εθνική Πολωνίας © 2021 CZAREK SOKOLOWSKI / AP IMAGES

Ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ σε δηλώσεις του μετά την πρόκριση της Πολωνίας στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 υποστήριξε πως ο ίδιος έμεινε στον πάγκο στο ματς με τη Σουηδία λόγω του πολέμου στην Ουκρανία ενώ αναφέρθηκε στην κριτική που του γίνεται το τελευταίο διάστημα.

Η Εθνική Πολωνίας πήρε την πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 μετά τη νίκη της επί της Σουηδίας με τον Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ να παίζει καθοριστικό ρόλο καθώς ήταν αυτός που κέρδισε το πέναλτι με το οποίο ευστόχησε ο Λεβαντόβσκι.

Ο μέσος της ΑΕΚ μετά το τέλος της αναμέτρησης με δηλώσεις του στα ΜΜΕ μίλησε για το λόγο που δεν ξεκίνησε τονίζοντας πως ήταν λογικό επειδή λόγω του πολέμου στην Ουκρανία δεν είχε αγωνιστικό ρυθμό ενώ αναφέρθηκε στην κριτική που γίνεται προς το πρόσωπο του το τελευταίο διάστημα και το οποίο έχει γίνει μόδα.

"Ήταν λίγο άσχημο για μένα που έμεινα στον πάγκο στο ξεκίνημα. Είναι μάλλον αποτέλεσμα του πολέμου στην Ουκρανία, που δεν μου επέτρεψε να έχω αγωνιστικό ρυθμό και να προετοιμαστώ κατάλληλα. Ίσως να ήταν για καλό, γιατί αν έπαιζα από την αρχή όλοι θα τα είχαν μαζί μου. Έγινε λίγο μόδα να μου ασκούν κριτική.

Όμως εγώ έδειξα πώς απαντώ στην κριτική. Όλοι δουλέψαμε σκληρά και το πιο σημαντικό είναι πως θα πάμε στο Μουντιάλ. Έχουμε φανταστικούς παίκτες, αλλά θα πρέπει να βελτιωθούμε στη συνέχεια, γιατί με τέτοια απόδοση δεν θα μπορούμε να πετύχουμε πολλά στα τελικά του Κατάρ".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΩΝΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ