ΠΑΟΚ

Κρέσπο: "Περήφανος που βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ "

Ο Μιγκέλ Άνχελ Κρέσπο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ
Ο Μιγκέλ Άνχελ Κρέσπο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ PHOTO CREDITS: EUROKINISSI SPORTS

Ο Ισπανός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Μιγκέλ Άνχελ Κρέσπο, σε δηλώσεις που έκανε στην πατρίδα του τόνισε πως δεν περίμενε ποτέ ότι θα πετύχει τόσα πολλά στην Ελλάδα.

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο έδωσε συνέντευξη στη Marca για την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, τους τίτλους που κατέκτησε αλλά και τη σεζόν που τελείωσε με τον Δικέφαλο κυπελλούχο.

Εκτός από την περσινή σεζόν αναφέρθηκε στον πρώην συμπαίκτη του Χοσέ Κάνιας, αλλά και για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, οι οποίοι απουσίαζαν κατά την περίοδο του κορονοϊού.

Αναλυτικά όσα είπε: Για την καριέρα του και τους τίτλους που κατέκτησε με τη φανέλα του Δικεφάλου: "Συνήθιζα να αλλάζω ομάδες σχεδόν κάθε χρόνο. Ήταν κάτι συνηθισμένο για μένα, οπότε δεν περίμενα να αγωνιστώ για πέντε σεζόν στο ίδιο κλαμπ και λιγότερο σε μια χώρα όπως η Ελλάδα".

"Σε αθλητικό επίπεδο, είναι σημαντικό να έχεις μια συνέχεια. Έχω περισσότερες φωτογραφίες με το Κύπελλο Ελλάδας παρά με την γυναίκα μου. Για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα η ομάδα δεν είχε κερδίσει τίτλο, οι οπαδοί αλλά και εμείς το ζήσαμε πολύ έντονα".

"Ο σύλλογος δεν είχε κερδίσει το πρωτάθλημα για 34 χρόνια και ήμασταν αήττητοι εκείνη την σεζόν. Κερδίσαμε επίσης το Κύπελλο και κάναμε το νταμπλ κάτι που δεν είχε επιτευχθεί ποτέ. Ήταν πολύ ωραίο".

Για τον Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας: "Ήμασταν πάντα μαζί και αστειευόμασταν πολύ με τους ανθρώπους του συλλόγου. Τους είπαμε ότι έπρεπε να έρθουμε εμείς για να αλλάξουμε την ιστορία. Ήταν μια πολύ σκληρή εποχή ψυχολογικά για εμάς. Έπρεπε να τα δίνουμε όλα σε κάθε παιχνίδι για να μην κάνουμε κανένα λάθος. Η ολοκλήρωση με το νταμπλ απλά ήταν υπέροχη".

Για την πρόταση από την Ρεάλ Βαγιαδολίδ: "Ήταν πολύ ενδιαφέρον. Είναι μια ιστορική ομάδα και ήταν στην πρώτη κατηγορία τότε. Ήταν μια εξαιρετική προσφορά, αλλά ο ΠΑΟΚ έκοψε κάθε συζήτηση. Η Βαγιαδολίδ έδωσε ένα μεγάλο ποσό για εμένα".

"Από εκείνη τη στιγμή ήξερα ότι δεν θα δεχτούν καμία προσφορά για μένα. Θα ήταν δύσκολο για κάποιον να φτάσει σε αυτήν την πρόταση. Είμαι περήφανος που ανήκω σε ένα σύλλογο όπως ο ΠΑΟΚ που είναι τόσο έντονος συναισθηματικά. Αισθάνομαι αγαπητός και κερδίζουμε τίτλους. Όλα είναι πολύ θετικά εδώ".

Για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ: "Υπό κανονικές συνθήκες, η χωρητικότητα του σταδίου μπορεί να φτάσει τους… 30.000 θεατές. Αυτή τη σεζόν αγωνιστήκαμε χωρίς τον κόσμο μας και δεν μου άρεσε καθόλου. Έχουν αποδείξει ότι είναι ο 12ος παίκτης για εμάς".

" Μου έλειψαν ιδιαιτέρως γιατί με την παρουσία τους στο γήπεδο, νιώθω πιο συγκεντρωμένος. Όταν μπαίνεις στο γήπεδο, το βλέπεις γεμάτο, βλέπεις πυροτεχνήματα, φωτοβολίδες, σε κάνει να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό".

Για τις περιόδους κρίσεις που πέρασε η ομάδα του στη διάρκεια της σεζόν: "Έχω πια την εμπειρία. Έχω περάσει τέτοιου τύπου κρίσεις. Οι οπαδοί αγαπούν το κλαμπ και ίσως καμιά φορά ξεχνούν ότι υπάρχουν άλλοι παράγοντες που μας επηρεάζουν".

"Ένιωσα άσχημα που ήταν θυμωμένοι μαζί μας γιατί έχουμε πετύχει ιστορικά πράγματα στον ΠΑΟΚ. Ζήτησα απλώς να εκτιμήσουν συνολικά την κατάσταση, όλη τη σεζόν, και ο χρόνος απέδειξε πως σωστά έπραξα καθώς κερδίσαμε το Κύπελλο".

Για τον Πάμπλο Γκαρσία: "Δούλεψε μέχρι τέλους, κέρδισε έναν τίτλο και αποδείχθηκε έτοιμος να συνεχίσει".

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ