CHAMPIONS LEAGUE

Κρασνοντάρ - Σεβίλλη: Γκολ με το καλημέρα από Ράκιτιτς

Οι παίκτες της Σεβίλλης πανηγυρίζουν το γκολ του Ίβαν Ράκιτιτς κόντρα στην Κράσνονταρ στην Ρωσία για το Champions League
Οι παίκτες της Σεβίλλης πανηγυρίζουν το γκολ του Ίβαν Ράκιτιτς κόντρα στην Κράσνονταρ στην Ρωσία για το Champions League AP PHOTO

Η Σεβίλλη πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό απέναντι στην Κρασνοντάρ, με τον Ίβαν Ράκιτις να ανοίγει το σκορ για τους Ανδαλουσιανούς με εξαιρετικό σουτ μόλις στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης (VIDEO).

Στο ματς των δύο ομάδων στο "Σάντσεθ Πιθχουάν" πριν από τρεις εβδομάδες, η Κρασνοντάρ προηγήθηκε με 2-0 στο πρώτο 20λεπτο και η Σεβίλλη χρειάστηκε να κάνει μία επική αντεπίθεση για να φέρει τα πάνω-κάτω (3-2), με το σύνθημα να το δίνει ο Ίβαν Ράκιτις όταν και μείωσε σε 2-1 το σκορ πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Ωστόσο, στο αντίστοιχο ματς στην Ρωσία για την 4η αγωνιστική του 5ου ομίλου του Champions League, ο Κροάτης δεν ήθελε να... περιμένει τόσο πολύ να δράσει και εκτέλεσε την ομάδα του Μάρκους Μπεργκ πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο 10λεπτο.

Συγκεκριμένα, στο 4ο λεπτό, όταν ο Οκάμπος βγήκε από δεξιά και έκανε τη σέντρα και ο Κάιο απομάκρυνε, με τη μπάλα να σκάει στο έδαφος και τον Ράκιτιτς με τη μία εκτός περιοχής να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με άπιαστο δεξί σουτ.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ