ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κουστέρης: "Είναι αστείο να νομίζεις ότι το πρόβλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι τα δύο εκατοστά που έχουν μετρηθεί με μεζούρα"

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση του Ατρόμητος - ΑΕΚ
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση του Ατρόμητος - ΑΕΚ INTIME

Ο υπεύθυνος Τύπου της ΠΑΕ Ατρόμητος, Παύλος Κουστέρης, τοποθετήθηκε με post του στο Facebook στο οποίο ανέφερε μεταξύ άλλων ότι είναι αστείο να νομίζεις ότι το πρόβλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι δύο εκατοστά που μετρήθηκαν με μεζούρα.

Ο αγώνας του Ατρομήτου με την ΑΕΚ δεν διεξήχθη, καθώς διαπιστώθηκε πρόβλημα με στο ύψος των δύο εστιών του γηπέδου του Περιστερίου.

Ο υπεύθυνος της κυανόλευκης ΠΑΕ, Παύλος Κουστέρης, τοποθετήθηκε μέσω post στο Facebook, στο οποίο ανέφερε μεταξύ άλλων ότι "είναι αστείο να νομίζεις ότι το πρόβλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι τα δύο εκατοστά που έχουν μετρηθεί με μεζούρα".

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Παύλος Κουστέρης στη δημοσίευσή του: "Περί θλιβερότητας. Θλιβερό είναι όταν διεξάγεται ένας τελικός Κυπέλλου με χιλιάδες οπαδούς στο ταρτάν και δεν σφυρίζεται ποτέ η λήξη του αγώνα. Τότε, ναι, μιλά για σένα όλη η Ευρώπη.

Θλιβερό είναι όταν οι εν λόγω οπαδοί κυνηγούν ποδοσφαιριστές και τις οικογένειές τους και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές υπερασπίζονται οι ίδιοι τους ανθρώπους τους.

Θλιβερό είναι να λες άλλα το 2020 και άλλα σήμερα.

Όταν, λοιπόν, έχουν γίνει όλα αυτά είναι ΑΣΤΕΙΟ, να κάνει κάποιος μαθήματα για το τι πραγματικά είναι θλιβερό στο ελληνικό ποδόσφαιρο εδώ και πολλά χρόνια και ποιοι ευθύνονται για αυτό.

Είναι πραγματικά ΑΣΤΕΙΟ να νομίζεις ότι το πρόβλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι τα 2 εκατοστά (συγγνώμη που χαλάμε το αφήγημα για τα 7 εκατοστά) τα οποία έχουν μετρηθεί με... μεζούρα και ότι μέσω αυτού καυτηριάζεις τα κακώς κείμενα".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ