ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Κουρτουά: "Ο Μπενζεμά απέδειξε γιατί έπρεπε να είναι πιο ψηλά στη Χρυσή Μπάλα"

Ο Τιμπό Κουρτουά πανηγυρίζει την πρόκριση της Ρεάλ στους 8 του Champions League κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν
Ο Τιμπό Κουρτουά πανηγυρίζει την πρόκριση της Ρεάλ στους 8 του Champions League κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν © 2022 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Ο Τιμπό Κουρτουά εκθείασε τον Καρίμ Μπενζεμά, τονίζοντας πως ο Γάλλος αποδεικνύει συνεχώς ότι θα έπρεπε να βρίσκεται υψηλότερα στη λίστα της Χρυσής Μπάλας.

Με τα τρία γκολ που σημείωσε ο Καρίμ Μπενζεμά κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν (3-1, 0-1) όχι απλά έγινε ο γηραιότερος παίκτης που σημείωνει χατ-τρικ στην ιστορία του Champions League αλλά έγινε κι ο τρίτος κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της Ρεάλ σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Γάλλος σταρ κατέλαβε την 4η θέση στη Χρυσή Μπάλα για το 2021, πίσω από τους Λιονέλ Μέσι, Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι και Ζορζίνιο, με τον Τιμπό Κουρτουά να υποστηρίζει πως ο συμπαίκτης του αποδεικνύει συνεχώς γιατί θα έπρεπε να βρίσκεται υψηλότερα.

Μάλιστα, προχώρησε και στη σύγκριση με τον Λεβαντόβσκι, σημειώνοντας πως ναι μεν ο Πολωνός σημείωσε χατ-τρικ στο Μπάγερν - Ζάλτσμπουργκ, ωστόσο τα δύο γκολ ήταν από τη λευκή βούλα.

"Ο Καρίμ Μπενζεμά είναι το καλύτερο Νο9 στον κόσμο. Ο Λεβαντόβσκι πέτυχε και τρία γκολ την Τρίτη (8/3), αλλά τα δύο ήταν πέναλτι. Ο Μπενζεμά έδειξε, γιατί έπρεπε να είναι πιο ψηλά στη Χρυσή Μπάλα φέτος. Ο Καρίμ έτρεχε, πάλευε, ακόμα και κουτσαίνοντας", είπε χαρακτηριστικά ο Κουρτουά.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ