ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κουρμπέλης: "Ντροπιαστική έως τώρα η πορεία μας"

SUPERLEAGUE / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΟ / (Α) (Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΟ / (Α) (Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης είχε διάθεση για αυτοκριτική, ύστερα απ' την ήττα του Παναθηναϊκού με 1-0 απ' την Κέρκυρα, τονίζοντας πως η πορεία των "πρασίνων", μέχρι στιγμής, στο πρωτάθλημα είναι ντροπιαστική.

Ο Παναθηναϊκός δεν παρουσίασε καλό πρόσωπο στην Κέρκυρα, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα με 1-0 απ' την τοπική ομάδα, παραμένοντας στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, ύστερα από τρεις αγωνιστικές.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο μέσος του "τριφυλλιού", Δημήτρης Κουρμπέλης μίλησε στην κάμερα της NOVA και είχε διάθεση για αυτοκριτική. Ο 24χρονος διεθνής χαφ υποστήριξε πως η πορεία των "πρασίνων", μέχρι στιγμής, είναι ντροπιαστική, υποστήριξε πως οι παίκτες έχουν μεγάλη ευθύνη, ενώ απάντησε αν θεωρεί πως έχει χαθεί το... τρένο του τίτλου.

Σε ερώτηση ότι ήταν από τους διακριθέντες:

"Δεν είναι ημέρα που μπορούμε να πούμε ότι ξεχώρισε κάποιος. Δεν θέλω να υποτιμήσω την Κέρκυρα αλλά όταν χάνεις με 1-0 χωρίς να κάνουν ευκαιρία, πάει να πει ότι κάτι δεν πάει καλά. Πρέπει να δει ο καθένας τι φταίει γιατί πρέπει η ομάδα να σταθεί στα πόδια της.

Καταρχάς δεν θα ψάξω δικαιολογίες για αυτή την εικόνα. Φταίμε οι παίκτες. Αν είχαμε βάλει τις ευκαιρίες που κάναμε δεν θα μιλούσαμε για την ήττα αλλά ότι περάσαμε δύσκολα. Τις ευκαιρίες που κάνουμε πρέπει να τις βάζουμε σε αυτά τα παιχνίδια γιατί μετά ο αντίπαλος μπορεί να σε πληγώσει στην επίθεση".

Κανείς δεν περίμενε ότι η χρονιά θα ξεκινούσε έτσι αλλά βρίσκεται μετά από τρία ματς στην τελευταία θέση. Είχατε βέβαια και το -2 αλλά είναι ντροπιαστικό το ξεκίνημα. Τι έχεις να πεις στον κόσμο;
"Εννοείται ότι είναι ντροπιαστική έως τώρα η πορεία μας. Άλλα όνειρα είχαμε δεν φοβηθήκαμε ο κόσμος έχει δίκιο. Τον καταλαβαίνουμε, θα προσπαθήσουμε να συνέλθουμε για να τους βγάλουμε ασπροπρόσωπους".

Έχει χαθεί το... τρένο για τον τίτλο;
"Δεν κάναμε καλό ξεκίνημα αλλά είναι μόλις οι τρεις πρώτες αγωνιστικές. Θα πρέπει να συνέλθουμε γιατί η απώλεια είναι ακόμα πιο δύσκολη".

Πρώτο παιχνίδι χωρίς τον Ζέκα δίπλα σου. Είναι μεγάλη η απώλεια;
"Εννοείται πως είναι μεγάλη η απώλεια του. Είναι καλός παίκτης, χαρακτήρας, βοηθούσε όλους τους παίκτες και θα πρέπει να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε χωρίς αυτόν".

Ήρθε ο Χίλιεμαρκ, ξέρεις τον Λουντ είναι και ο Σιλά αλλάζει το στυλ της ομάδας ή θα βρεθεί αντί-Ζέκα; "Δεν μπορώ να ξέρω τα πλάνα του προπονητή. Έχουμε αρκετούς παίκτες στο κέντρο και πραγματικά ο καλύτερος ας παίζει και ας βοηθά τον Παναθηναϊκό όσο περισσότερο μπορεί".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ