EUROPA LEAGUE

Κουρμπάνοφ: "Ο Ολυμπιακός μπορεί να αντικαταστήσει επάξια όποιον λείπει"

Ο Κουρμπάνοφ στη συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακός - Καραμπάγκ
Ο Κουρμπάνοφ στη συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακός - Καραμπάγκ INTIME

Ο προπονητής της Καραμπάγκ, Κουρμπάν Κουρμπάνοφ, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης απέναντι στον Ολυμπιακό, αναφέρθηκε στην ποιότητα των ερυθρόλευκων.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Καραμπάγκ (6/10, 22:00 COSMOTE SPORT 2, LIVE SPORT24) για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Ο Κουρμπάν Κουρμπάνοφ στη συνέντευξη Τύπου μίλησε για την ποιότητα των ερυθρόλευκων, όσο και για την ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κουρμπάνοφ:

Για το ματς: "Η πόλη είναι υπέροχη, όπως και το γήπεδο. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε έναν καλό αγώνα. Ο Ολυμπιακός έχει νέο προπονητή, εμείς θα παίξουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα. Είναι σημαντική αναμέτρηση και για τις δύο ομάδες. Θέλουν τη νίκη. Έχω πίστη στην ομάδα μου και θεωρώ ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό".

Για το αν έχει προβλήματα η ομάδα του: "Όλοι σχεδόν είναι έτοιμοι, ο Γιάνκοβιτς είναι αμφίβολος. Θα ξέρουμε τη μέρα του αγώνα εάν θα μπορέσει να αγωνιστεί".

Για τον Ολυμπιακό και τον Μίτσελ: "Είμαστε συνηθισμένοι και απολαμβάνουμε την ατμόσφαιρα που θα αντιμετωπίσουμε. Αναλύσαμε το πρώτο ματς του Ολυμπιακού με τον Μίτσελ, αλλά δεν ξέρουμε πώς θα παίξει, δεν έχουμε μεγάλο δείγμα λόγω του νέου προπονητή. Έπαιξε με ταχύτητα και δύναμη.

Έχουμε δει τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη, θα κάνουμε και εμείς το παιχνίδι μας για να ευχαριστήσουμε και τον κόσμο. Δε θέλω να αναφερθώ σε κάποιο παίκτη του Ολυμπιακού ξεχωριστά. Σίγουρα έχει σημαντικούς παίκτες, αλλά εμείς αναλύουμε την ομάδα γενικά".

Για το αν βλέπει το ματς σαν τελικό: "Παλαιότερα με τον ΠΑΟΚ είχαμε νικήσει στον όμιλο και τα δύο ματς, αλλά δεν είχαμε προκριθεί. Στον όμιλο είναι διαφορετικά. Μετράνε οι βαθμοί. Κάθε βαθμός είναι σημαντικός. Σε κάθε ματς θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο και να φτάσουμε στην πρόκριση. Ο όμιλος έχει πολύ δυνατές ομάδες και τις αντιμετωπίζουμε με μεγάλη σοβαρότητα".

Για τις απουσίες του Ολυμπιακού: "Το πιο σημαντικό είναι να είναι έτοιμοι οι δικοί μου παίκτες. Ο Ολυμπιακός είναι τέτοια ομάδα που κάθε παίκτης μπορεί να αντικαταστήσει επάξια όποιον λείπει. Ακόμη κι αν χάσουμε θέλω να έχει παίξει καλά η ομάδα μου, να έχει κάνει τη διαφορά στο τερέν και να δείξει ότι μπορεί να ανταποκρίνεται απέναντι σε τέτοιες ομάδες και τέτοια γήπεδα .

Ακόμα καλύτερα να νικήσουμε. Σίγουρα θα ήταν καλύτερο να είχαμε μεγαλύτερο δείγμα από το νέο προπονητή του Ολυμπιακού και να αναλύσουμε τέσσερα-πέντε ματς, σίγουρα θα υπάρξουν κάποιες εκπλήξεις".

TAGS EUROPA LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ