ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Κούπερ: "Ο Χέντερσον είναι τοπ κίπερ και πεινασμένος για να παίξει"

Ο Στιβ Κούπερ σε ματς της Νότιγχαμ Φόρεστ κόντρα στην Λέστερ για το Κύπελλο Αγγλίας | 6 Φεβρουαρίου 2022
Ο Στιβ Κούπερ σε ματς της Νότιγχαμ Φόρεστ κόντρα στην Λέστερ για το Κύπελλο Αγγλίας | 6 Φεβρουαρίου 2022 @2022 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Η απόκτηση του Ντιν Χέντερσον για την προστασία της εστίας της Νότιγχαμ Φορεστ ήταν κάτι που ενθουσίασε τον Στιβ Κούπερ, με τον προπονητή των ρεντς να εγκωμιάζει τον Άγγλο κίπερ και να κάνει ειδική μνεία για την εμπειρία του από σημαντικά ματς.

Η Νότιγχαμ χάνει τον Σαμπά που θα συνεχίσει όπως όλα δείχνουν την καριέρα του στην Λανς (τα βρήκε με τους Γάλλους στο ποσό των 5 εκατομμυρίων ευρώ) όμως το κενό του αναπληρώθηκε άμεσα, αφού η νεοφώτιστη στην Premier League ήρθε σε συμφωνία με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θα έχει στις τάξεις της τον Ντιν Χέντερσον για τη νέα σεζόν, ως δανεικό.

Ο Άγγλος τερματοφύλακας των κόκκινων διαβόλων δεν βρίσκει χρόνο συμμετοχής, αφού για δεύτερη σερί σεζόν είναι στη σκιά του Νταβίντ ντε Χέα, και επέλεξε να μετακομίσει στο "Σίτι Γκράουντ" και στην ομάδα ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη, με τον Στιβ Κούπερ να μην κρύβει τον ενθουσιασμό του για το deal.

"Ο Ντιν είναι ένας τερματοφύλακας μεγάλης κλάσης και είναι πεινασμένος για περισσότερες ευκαιρίες για να παίξει και να συνεχίσει να δείχνει πως ανήκει στο κορυφαίο επίπεδο.

Έχει παίξει σε πάρα πολλά ματς στην Premier League ενώ έχει εμπειρία και από Champions League και διεθνές ποδόσφαιρο", δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Νότιγχαμ για το τελευταίο απόκτημα της ομάδας του.

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ